Dilarasil nasıl öldüreceksin o bebeği çok pişman olursun çok rabbim vermiş öyle böyle büyüyecek yapma derim annesi ağlama kalp atışını düşün 🥰

Dilarasil merhaba anlıyorum çok zor boşluktasın ama sakın böyle bi şey yapma o daha minicik ve hayata gelmek istiyor hayatını söndürme yazık gunah yapma bunu ona annesi biz kadınız gucluyuZ bak dünyaya canlı getırıyoruz be Allah sana yine nasıp etmiş sakın kıyma ona

Dilarasil kürtaj ile ilgili fikrim yok ama çok iyi düşünün dönüşü yok, sonra pişman olursunuz

Canım belli ki duygusal bir boşluk yaşıyorsun eşinin de istememesi seni etkilemiş belli ki.ama inan aldırırsan ilerde çok pişman olursun.ilk çocuğun zaten 1 yaşına gelmiş çok küçük değil ki.evet biraz zorlanırsın ama sonra iyiki dersin.hayat her zaman planladığınız gibi gitmiyor akışına bırak rahat ol elini karnına koy hisset onu o senin canım canyoldaşın evladın unutma 🌸

Tekrar çocuk sahibi olacağınız ne malum… yapmayın o dünyaya gelmek istemiş kıymayın bence. Diğer bebeğiniz onun yüzünden bir kardeşinin yok olacağını bilse bence bunu hiç istemezdi. Bir evladınız var bence bence vebal almayın Allah korusun vebalin kimden çıkacağı belli olmaz. İnşallah doğru karar verirsiniz

Dilarasil ilk bebeğin olsa diyeceğim ki anneliği bilmiyor o yüzden böyle rahat kürtaj diyor.. fakat annesin sen, o duyguyu tadan bir kadın bırak kendi çocuğu başkasının çocuğuna dahi kıyamaz. Sizin dikkatsizliğinizin vebalini o bebeğe ödetmek.. ikinci bebek için çok uğraşmış biri olarak Allah aratmasın diyorum. Tamam beklemiyordun istemiyordun ama gelmiş kalbi atıyor nasıl o minicik kalbi durduracaksın 🤷🏻‍♀️ Şöyle düşün 11 aylık olan 9 ay sonra 20 aylık olacak yani nerdeyse 2 yaşında olacak, çokta küçük değil , hem yaşları yakın ne güzel birlikte büyüyecekler. Biraz olumlu güzel taraflarından bak

Dilarasil bende 3. Hamileligimde aynı düşüncelere daldım aldırmaya cesaret edemezdim ama rabbim affetsin keşke düşse diye içimden geçirirdim günlerce gecelerce ağladım işin içinden çıkamıyordum sonra rabbime emanet ettim ben bir yol bulamıyorum sen bana yolumu göster diye çok şükğr psikolojik olarskts mental olarakts rahatladım. Allah yardımcınız olsun allahı yani ederseniz işiniz kolay ona siz bakmıyorsunuz rabbinşz bakıyor

Dilarasil Saçmalama lütfen yazıktır bende senin gibiyim 6 buçuk aylıktı oğlum hamile kaldım şuan 5 aylık hamileyim evet zor olucak ama rabbim yardım edicekki onu bize nasip etti belkide bu senin sınavın o sınavdan kalma derim keşke bütün sınavlar bu kadar güzel olsa

Dilarasil çok ama çok büyük günah her bebek Kendi rızkını getirir.. bence bunu yapmayın ilerde pişman da olabilirsiniz Allah’ın verdiğine isyan etmeyin

Dilarasil kusura bakmayın ondan kurtulmaya çalışırken diğer evladınızın başına bişey gelse üzülmez misiniz nasıl yanınızda olan evladınıza kıyamıyorsanız onada kıyamazsınız bende aynı kızım 11 aylıktı 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim ama Rabbimin vardır bi bildiği dedim kabul ettik Rabbim öyle güzellikler çıkardı ki karşımıza bugünümüze şükür 2 gün sonra kucağıma alacağım bebeğimi bi akrabam siz gibi bakamama kaygısı yaşıyordu aldırdı inanın başından hiç musibet eksik olmadı kıymayın evladınıza vardır bir hayır diyip kabul edin bundan sonra dikkatli olun

Benim 1 oğlum var ve ikincim Senin gibi 11 aylık kızım varken supriz bi şekilde 3.bebege hamile olduğumu öğrendim .23 yasindaydim ve 24 yasinda 3 cocuk annesi olacakdim.Baslarda cok korkdum nasıl yetecegim diye ama hiç bi zmn kürtaj dusunmedim.Sukur ida sağlıklı sıhhatli doğdu şimdi 5 yasinda.Ve ben simdi 29 yasindayim haziranda yine supriz gebelikle hamile oldugumu öğrendim 4.bebek geliyodu nasıl yeterim naparim derken 3 aylıkken ikiz olduğunu öğrendik.Yani bizim dedigimiz planladigimiz gibi olmuyomus.Rabbim bakabilecegimizi bildiği için nasip ediyor belki bu yanından düşün canım.Vesveseye kapılma sen demekki güzel annelik yapiyosunki Allah nasip etti.Hic korkma 3 uc 4 uz olanları düşün.her zorlukla beraber bir kolaylık vardır…

Dilarasil Şuan bu düşünceleriniz inanın hormonlardan dolayı oluyor. 9 ay dolana kadar hem çocuğunuz büyümüş olacak hemde siz karnınızdaki bebeğinize alışmış olacaksınız.Allah içinize ferahlık versin inşallah. Bol bol dua edin geçecek bu düşünceleriniz.🧡

• [silindi]

Tiwinssmome Allah yar ve yardımcınız olsun isiniz hiç kolay degil kolaylaştırsin inşallah evlatlarinizin hepsini Allah’a ummete size ve vatana hayırli evlat eylesin insallah saglikla büyütün inşallah genc yasts bes cocuk Rabbim guc kuvvet versin 🌼❤️

Dilarasil saçma bi dusunce şuan hayatta olan bebeğinin sana ihtiyacı varsa karnındakininde ihtiyaci var

Dilarasil bak cnm benim güzel kardeşim
      Oğlum 3 yaşındaydı kızıma Hamile oldugumu öğrendiğimde ve korunuyorduk birde istemiyorduk bende çok agladım şuan o kadar pişmanımki ne ben ne oğlum ne de kızım aç kalmıyoruz elhamdülillah rabbim bize kızımla beraber öyle rızıklandırdıki bereketlendirdiki anlatamam nasibiyle ekmeğiyle geldi sürpriz yumurtam😅 o agladım zamanlar için o kadar acıyorumki kendime kızıma baktıkca vicdan azabı duyuyorum Hamile oldugumu öğrendim ve dedimki karnımdaki cana birşey yaparsam Allah korusun yaa rabbim beni oğlumla cezalandırıp acıyı yaşatırsa ben naparım dedim olmaz yapmamalısın karnındaki yavruda sizin canınız kanınız kıymayın😢inşallah bir yanlışa düşmesin güzel kardeşim 🤲🤲🤲

Ceyo93

Mdorukk inanın kendime değil oğlum için daha çok üzülüyorum erkenden sütten kesicem onu emzirirken görücek eskisi gibi ilgilenemeyeceğim başımdan savdığım zamanlarım olucak gerçekten kendimi değil en çok onu düşünüyorum ve bu düşünce beni mahvetti

Dilarasil sakin canım sakin böyle bir şey düşünme emin ol dogdugunda keşke böyle şeyler düşünmeseydim diyeceksin. Bir bebeğin canına kiymak ne kadar günah biliyor musun onun vebalini nasıl ödeyeceksin. Rabbim elbet kolaylık verir oda bir can ne güzel sana bahşetmis. Lütfen iyi düşün yapma rızkı veren Allah’tır her zorluğun ardından bir kolaylık vardır kıyma o güzel yavruya. Vicdan azabıyla senelerce yaşama

Dilarasil
        Karar sizin ama yapmayın derim oda sizin evladınız 15 gün önce 7 aylık bebeğimi karnımdayken kaybettim hiç göremedim yüzünü bir kere bile ama inanın sanki doğmuş ve yollarca beraber yaşamışız gibi acısı 20 gün önce beşiğini koyafetletini seçerken 5 gün sonra mezar modeli seçtim bebeğime çok zor acısı Allahım kimseye yasatmasın kalbi durmuş neden durduğu belli değil ama hep kendimi suçladım acaba tansiyonum mu çıktı uykumda yanlışmı yattım yanlış birsey mi yaptım die sahip çıkamadım çocuğuma diye ki bu bile vicdan olarak bana çok ağır gelmişken kürtajı kaldıramazdım lütfen yaptırma bebek kısmetiyle gelirmiş sezeryanla aldılar bebeğimi psikoloğum bu acıyı ancak yeni bir evlatla bastırabileceğimi ve hemen bebek yapmamı önerdi fakat sezeryanla olduğum için doktorum 9 ay sonra hamile kalmamı söyledi bunu duyduğumda bile çok uzun geldi 9 ay değilde 9 yıl demişler gibi

Yeliz2017 ya sen ne saçmalıyorsun benim anneliğimle ilgili ne biliyorsun ? Benim endişem kendimle ilgili değil zaten uyumuyorum zaten yoruluyorum zaten yemek yiyemiyorum bunlar mı beni korkutur sanıyorsun ? Endişem oğlumla ilgili sütten kesilecek ilgisi azalacak başımdan savacağım zamanlar olacak.Yazdıklarımı hisseden ve güzel cümleler kuran çok insan varken sizin gibileri görmek midemi bulandırdı.Şu an karmaşık duygular yaşıyorum rahatlamak istiyorum kimseyle paylaşmadım buraya yazdım.İyiki de yazdım !