• Öneri
  • Otomatik vites ehliyeti

Kızlar ben ehliyete yazıldım. Kursun verdiği 14 saat direksiyon dersi yeterli oluyor mu? Bizim kendi aracımız çok büyük ve hidrolik direksiyon. O tarz direksiyonlarda araç yeterince hızlanmadan direksiyonu ağırlaşmıyor. Aslında güzel bişey ama bana güven vermiyor 🙈 o yüzden kendi aracımızda çok pratik yapamam sanırım. Sadece kursun verdiği dersle sınava girip ehliyeti alan var mı acaba?

Sfr_1834 2. Dersten sonrası suruyorsunuz zaten . Ben manuel ehliyet aldım .toplamda 8 sürücü dersine girdim ☺️ merak etmeyin gayet kolay yaparsınız . Sadece kurşun verdiği ders ile ehliyet aldım

Sfr_1834 otomatik vites cok kolay dert etme. Oyuncak araba gibi. Ehliyet alabilecek pozisyona cok rahat gelirsin. Şimdiden başarılar

Otomatik vites olduğu için tek öğrenmeniz gereken direksiyon hakimiyeti zaten. Bence sınavı geçene kadar kendi arabanızı sürmeyin sadece kurs arabasına odaklanın. Yoksa insanın el ayak ayarı karışıyor.

Sfr_1834 Benim otomatik arabam var ancak Haziran ayında manuel ehliyet aldım ve sadece kurşun verdiği eğitimle aldım başka araba kullanmadım yinede ilkinde geçtim. Ancak heycan yapıp kalanlarda çok oldu ancak dediğim gibi verilen eğitim yeterli oluyor kendinizi sıkmayin başka arabada da pratik yapmayin

Sfr_1834 ben ehliyet alırken kendi arabamı hiç kullanmamıştım. Kurs arabası dizeldi benim arabam benzinli onda bile kalkışta kafam karışıyordu kendi arabamı kullanınca 😄14 ders fazla bile 8den sonra insan otomatiğe bağlıyor tamamen öğreniyor :)

hemsireacemianne Benim araba kullanmada sıkıntım yok aslında direksiyon hakimiyetim güzel. Sadece park konusunda biraz tedirginin. L park P park felan inşallah heycanlanmam 🙈

Gozdeparlar Otomotik vites te kullandım manuelde kullandım direksiyon hakimiyetim iyidir. Benim tek sorunum park etme 😅 Teşekkür ederim 🌸

Sfr_1834 bende sadece kursun verdıgı dersle ehlıyet aldım yapabılecegnz tek sey heyecan yapmamak bıde bolca pratık canım sınavları bır sekılde gecıyorsun 🤗🤗

Sfr_1834 ben aldım kursta öğrendim bütün püf noktalarını tek seferde aldım iyi bir hocaya denk gelmek önemli bazıları yeterince ilgilenmiyor

Sfr_1834 2 ay önce aldım ehliyetimi bizim. arabamız vardı ama eşim olmadigi için binmedim hiç kurs hocası çok ilgili sabırlı bir adamdı sayesinde ilk girişte geçtim gerçi sonlara doğru eşim geldi bir iki kere 15 dk çalıştım kendi arabamızla ama o kadar inan bana çok kolay geçiyor sınav 🌸

mylittlebabym bizim arabanın ilk kalkışta direksiyonu çok hafif oluyor. Elin titrese tekeri dönüyor öyle söyleyim 🙂 direksiyon hakimiyetim güzel ama bizim arabada park çalışmam imkansız 🙂 bu yüzden kursun verdiği ders yeterli oluyor mu diye sordum kısaca

m_k34 Oda şans işi tabi 🙏🏻 inşallah iyi bi hoca denk gelir