Sfr_1834 2 ay önce aldım ehliyetimi bizim. arabamız vardı ama eşim olmadigi için binmedim hiç kurs hocası çok ilgili sabırlı bir adamdı sayesinde ilk girişte geçtim gerçi sonlara doğru eşim geldi bir iki kere 15 dk çalıştım kendi arabamızla ama o kadar inan bana çok kolay geçiyor sınav 🌸
Otomatik vites ehliyeti
mylittlebabym bizim arabanın ilk kalkışta direksiyonu çok hafif oluyor. Elin titrese tekeri dönüyor öyle söyleyim 🙂 direksiyon hakimiyetim güzel ama bizim arabada park çalışmam imkansız 🙂 bu yüzden kursun verdiği ders yeterli oluyor mu diye sordum kısaca
Sfr_1834 ben 18 yaşıma basar basmaz aldım ki örgün derse hiç katılmadın çalışıyordum. Geçmiş sınav çözdüm 78 le almıştım 6 sene oldu. Alırsın her türlü parka dikkat et güzel calıs
Nurr_22_22 hadi inşallah bende ilk seferde alırım ☺️
cansualisa yazılı sınavlardan korkum yok canım. Benim tek korkum park 🙈
Sfr_1834 hiç pratik yapmadım direksiyonu çevirirken dikkat et hocana iyi bak
Sfr_1834 yok ya hiç sanmıyorum heyecanlanan ağınızı mdireksiyob hakimiyetinin de varmış . Geriye bişey kalmıyor zaten
cansualisa öyle yaparım teşekkür ederim 🌸
Sfr_1834 kolaylıkla geçersin inş🌺
hemsireacemianne hadi inşallah 🙂
cansualisa İnşallah 🥰
Sfr_1834 hiç telaş etme hoca zaten parkurda çalıştırıyor seni l park geri gitme ve paralel parkta sınırlar oluyor onları iyice kavra yeter bir iki turdan sonra alışıyorsun kendiliğinden parkı yapıyorsun ben bir tek yokuş kalkıştsn korkuyordum şükür hatasız geçtim hepsini birde şeker gibi bal gibi komisyon denk gelsin diye dua et ben ettim valla denk geldim 🥰
Sfr_1834 aynen kurs arabasına odaklan canım benim. Hocayla bol bol park pratiği yap :)
mylittlebabym başka bişey çalışmayıp sadece park çalıştırmasını isteyebilir miyim böyle bi seçeneğim var mı 🙂
Nurr_22_22 komisyon dediğiniz ne oluyor onu anlayamadım tam olarak 🙂