• Öneri
  • Otomatik vites ehliyeti

nilsmomy Maaşallah diyelim o zaman 🙂 ben hiç bilmiyor değilim. Biliyorum. Manuel de kullandım otomatik te kullandım tabi boş yolda 😂 park olayım sıkıntı sadece. Bakalım inşallah hemen alırım 🙂

Sfr_1834 hiç telaş etme hoca zaten parkurda çalıştırıyor seni l park geri gitme ve paralel parkta sınırlar oluyor onları iyice kavra yeter bir iki turdan sonra alışıyorsun kendiliğinden parkı yapıyorsun ben bir tek yokuş kalkıştsn korkuyordum şükür hatasız geçtim hepsini birde şeker gibi bal gibi komisyon denk gelsin diye dua et ben ettim valla denk geldim 🥰

mylittlebabym başka bişey çalışmayıp sadece park çalıştırmasını isteyebilir miyim böyle bi seçeneğim var mı 🙂

Sfr_1834 e tabi isteyebilirsin eğer trafikte rahatım direksiyonum iyi diyorsan parka yoğunlaşalım dersin eksiğin neyse onu öğretmek zorunda :)

Sfr_1834 sınava giren iki kişi görevli komisyon deniliyor :) biri yanınıza biride hocanızla birlikte arka koltuğa oturuyor :)

Sfr_1834 ben😅 çok da korkuyordum ama bi de sınav günü görün beni sanki 10 Yıldır araba kullanıyor gibiydim ahshdj

mylittlebabym tamam hepsi okeydir çok iyiymiş AMA🙈 şu komisyon olayı olmasa sadece hocamın olması daha iyi değil mi. Neden komisyon gelmesi için dua etmeliyim onu anlamadım 🙈

Sfr_1834 komisyonun iyi olması da önemli çünkü. Öyle komisyonlar var ki geçecekken bırakıyorlar. Çok sinir bozucu tavırları oluyor insana heyecan yaptırıyorlar :/