• 17 haftalık olup cinsiyet öğrenen var mı ?

Aysealty Benim eşim değil ben meraktan çatlıorum😂😂 ona göre seslenicem cocuguma ya böyle bilmemek zor... bide ne güzel kıyafetler görüp görüp netleşmedi diye alamamak var😞

Bende 15haftalig kiz dedi ama kesin demedi😀12.haftada tahmin etti sadece

13.haftada gördük, darısı başınıza

12 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik. 18. Haftadayız 👼🏻

TugbaKE öle yada böle bebeğimizi dünyaya getirmeyi düşündüğümüz için Allaha dua ederek ikili testi yaptırmıcaz eşimle ortak karar aldık 3'lü testi yaptırcaz oda organlarınada bakıldığı için anne karnında müdahale edilebildiği için Allah sağlıkla sıhatle hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗🙏🏻

Aysealty ay Rabbim öyle insanlara akıl fikir versin oyle insanlar hala var. Benim oğlum var bitanede kızım olsun çok istiyorum ☺Oğlumda 12 haftalıkken öğrendim ikinci gebeliğim 12+3 günlükken tarama testinde kız olabilir belli olmaz dedi

Sonay Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebiş versin cnm hepimize inş😍

Ben 11. Haftamda öğrendim 13. Haftamda da kesinleşti

TugbaKE bana öle demişlerdi ama yanlış mı söylediler acaba nese 6kasımda net bilgiyi doktor verir inşallah

Esrabayrakdar sağlık ocağına kayıt olmaya gittiğimde bi kitapçık vermişlerdi ama orda çok kısa bilgi aynen doktorunuzla görüşürsünüz

EgeBebek yok şuan 20 hafta dolmadı henüz 22 de gideceğim tekrar bizde anlamadık valla artık kordonmuydu neydi bilemedim😊