• 17 haftalık olup cinsiyet öğrenen var mı ?

aon9161 bize 12?haftada erkek demişlerdi erken yanılma normal dedik 15 de kız dediler sizde nasıl yanıldılar tekrar gittiniz mi 20 haftada falan

Ooh ne güzel bende 14 haftalıkken gidicem doktor zamn vermedi kontrol için daha doğrusu 7 haftalıkken 1Ay sonra gel demişti yani bu zamnlara denk geliyordu bnde yıl dönümümüze denk geldiği içi 14 haftada gidim dedim belki ufaklık bize hediye vermek ister gösterir kendini 🙏🏻🤗

Evet gebelikte bebekte olabliyormuş

Esrabayrakdar ikili test zamanınızı riske atmasaydınız gerçi yaptırmayı düşünüyorsanız çünkü bebeğin gelişimi önden giderse 14dü de geçmiş olursunuz

12 de öğrendim bende iyi sabretmişsiniz 17 lere kadar 😊😊

Bende 12. Haftada öğrendim kız bebek 😊

12+3de bence %70 kız dedi ama ben başka doktora gidicem 4temmuzda daha ayrıntılı baksın ve biraz daha zaman geçmiş oluyor nasılsa diye bakalım o zaman ne diyecek o doktor 🙈🤰👶

Esrabayrakdar ben 12haftayı bitirdiğimde gittigimde doktor cok küçük daha 14ten önce göremeyiz dedi ama onlar kemik yapısından durusundan falan anlayabiliyorlarmıs zaten bizimki bağdaş kurmus göstermıoduda😅Ülkemizde hala erkek isteyipte kız olunca bebeği aldırabilen zihniyetler oldgundan doktorlar daha temkinli davranıp erkenden söylemiyorlar

CansuHakanDabakan bi arkadasım var izmirde bi prof a gidiyordu 2.hamileliği adam daha 7haftalıkken söylüyor cinsiyetini 🙄Bende anlamadım doktordan doktora değişiyor demekki benimkide göremedi😕Hazırlık yapmıcak olsak öğrenmesemde olur ama eşim meraktan catlıcak😂

Aysealty Benim eşim değil ben meraktan çatlıorum😂😂 ona göre seslenicem cocuguma ya böyle bilmemek zor... bide ne güzel kıyafetler görüp görüp netleşmedi diye alamamak var😞