• 17 haftalık olup cinsiyet öğrenen var mı ?

Evet gebelikte bebekte olabliyormuş

Esrabayrakdar ikili test zamanınızı riske atmasaydınız gerçi yaptırmayı düşünüyorsanız çünkü bebeğin gelişimi önden giderse 14dü de geçmiş olursunuz

12 de öğrendim bende iyi sabretmişsiniz 17 lere kadar 😊😊

Bende 12. Haftada öğrendim kız bebek 😊

12+3de bence %70 kız dedi ama ben başka doktora gidicem 4temmuzda daha ayrıntılı baksın ve biraz daha zaman geçmiş oluyor nasılsa diye bakalım o zaman ne diyecek o doktor 🙈🤰👶

Esrabayrakdar ben 12haftayı bitirdiğimde gittigimde doktor cok küçük daha 14ten önce göremeyiz dedi ama onlar kemik yapısından durusundan falan anlayabiliyorlarmıs zaten bizimki bağdaş kurmus göstermıoduda😅Ülkemizde hala erkek isteyipte kız olunca bebeği aldırabilen zihniyetler oldgundan doktorlar daha temkinli davranıp erkenden söylemiyorlar

CansuHakanDabakan bi arkadasım var izmirde bi prof a gidiyordu 2.hamileliği adam daha 7haftalıkken söylüyor cinsiyetini 🙄Bende anlamadım doktordan doktora değişiyor demekki benimkide göremedi😕Hazırlık yapmıcak olsak öğrenmesemde olur ama eşim meraktan catlıcak😂

Aysealty Benim eşim değil ben meraktan çatlıorum😂😂 ona göre seslenicem cocuguma ya böyle bilmemek zor... bide ne güzel kıyafetler görüp görüp netleşmedi diye alamamak var😞

Bende 15haftalig kiz dedi ama kesin demedi😀12.haftada tahmin etti sadece

13.haftada gördük, darısı başınıza

12 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik. 18. Haftadayız 👼🏻

TugbaKE öle yada böle bebeğimizi dünyaya getirmeyi düşündüğümüz için Allaha dua ederek ikili testi yaptırmıcaz eşimle ortak karar aldık 3'lü testi yaptırcaz oda organlarınada bakıldığı için anne karnında müdahale edilebildiği için Allah sağlıkla sıhatle hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗🙏🏻