• 17 haftalık olup cinsiyet öğrenen var mı ?

16haftalıkken doktorum yüksek ihtimal erkek dedi 10gün sonra bidaha hittik pozisyonumuz pek iyi değildi ama doktor %95erkek dedi kordondan akan kanla cıkıntıyı ayort ederek gösterdi eger klitoral enfeksiyon ödem yoksa erkek dedi ama yoktur bence dedi ben erkek diyorum dedi sizce yanılma ihtimali olabilirmi?

Bende 17. hafta öğrendim. Daha iyi oluyo net oluyo yanılma payı az oluyo

aon9161 bize 12?haftada erkek demişlerdi erken yanılma normal dedik 15 de kız dediler sizde nasıl yanıldılar tekrar gittiniz mi 20 haftada falan

Ooh ne güzel bende 14 haftalıkken gidicem doktor zamn vermedi kontrol için daha doğrusu 7 haftalıkken 1Ay sonra gel demişti yani bu zamnlara denk geliyordu bnde yıl dönümümüze denk geldiği içi 14 haftada gidim dedim belki ufaklık bize hediye vermek ister gösterir kendini 🙏🏻🤗

Evet gebelikte bebekte olabliyormuş

Esrabayrakdar ikili test zamanınızı riske atmasaydınız gerçi yaptırmayı düşünüyorsanız çünkü bebeğin gelişimi önden giderse 14dü de geçmiş olursunuz

12 de öğrendim bende iyi sabretmişsiniz 17 lere kadar 😊😊

Bende 12. Haftada öğrendim kız bebek 😊

12+3de bence %70 kız dedi ama ben başka doktora gidicem 4temmuzda daha ayrıntılı baksın ve biraz daha zaman geçmiş oluyor nasılsa diye bakalım o zaman ne diyecek o doktor 🙈🤰👶