16haftalıkken doktorum yüksek ihtimal erkek dedi 10gün sonra bidaha hittik pozisyonumuz pek iyi değildi ama doktor %95erkek dedi kordondan akan kanla cıkıntıyı ayort ederek gösterdi eger klitoral enfeksiyon ödem yoksa erkek dedi ama yoktur bence dedi ben erkek diyorum dedi sizce yanılma ihtimali olabilirmi?
17 haftalık olup cinsiyet öğrenen var mı ?
Babykurtay 10 haftalıkken öğrendik 💃🏻😊
Bende 17. hafta öğrendim. Daha iyi oluyo net oluyo yanılma payı az oluyo
Cigdembakar öğrendin mi canım
Gurbettebianne bizimki gösterdi hemen ben kendim bekledim 17nci haftaya kadar ❤
- Düzenlendi
Babykurtay 😊İşte her bebeğin yatış pozisyonu farklı ondan kaynaklı yani canm
16 haftalıkken kızım olucağını öğrendim ☺💗
Babykurtay 16. Haftamın sonlarında öğrendik binbir uğraşla 😂
- Haftada öğrendik erkekti 18. Haftada tekrar gittik kızmış😊😊👼🏼
Busranagme 10 cok erken değil mi ya nasıl oluyorki bize en erken 12 oda gösterirse diyorlar 😕
Esrabayrakdar gittigim doktor önceden Tahmin edebiliyormuş . Genel de biliyormuş 🙂)
Ooh ne güzel bende 14 haftalıkken gidicem doktor zamn vermedi kontrol için daha doğrusu 7 haftalıkken 1Ay sonra gel demişti yani bu zamnlara denk geliyordu bnde yıl dönümümüze denk geldiği içi 14 haftada gidim dedim belki ufaklık bize hediye vermek ister gösterir kendini 🙏🏻🤗
yagmr Klitoral enfeksiyon ödem de mi oluyormuş kız cocuklarında? Merak ettim şimdi
Evet gebelikte bebekte olabliyormuş
- Düzenlendi
Esrabayrakdar ikili test zamanınızı riske atmasaydınız gerçi yaptırmayı düşünüyorsanız çünkü bebeğin gelişimi önden giderse 14dü de geçmiş olursunuz
Babykurtay ben 15de ogrendim oglusum olacak benimde kismetse👼👶😍
12 de öğrendim bende iyi sabretmişsiniz 17 lere kadar 😊😊
Bende 12. Haftada öğrendim kız bebek 😊
12+3de bence %70 kız dedi ama ben başka doktora gidicem 4temmuzda daha ayrıntılı baksın ve biraz daha zaman geçmiş oluyor nasılsa diye bakalım o zaman ne diyecek o doktor 🙈🤰👶