Dilansncr 😁😀doguran bnm bni kescekler sana noluyo dedm de bn panik yapar bayilirim diyo ah bu erkekler yaa
Normal doğum/ Eş
Dilansncr işte o an duruma göre bakın bence dediğim gibi ben adet olunca majezik içen insandım normalde 🤷🏻♀️ Ama Eşim dışında Annem de sancı çekerken hep yanımdaydı. Hemşire gelip dayanamazsan epidural iste dediğinde o ne demek onu bile bilmiyor. 3 kardeşiz hepimiz normal doğduk. Annem Hep beni telkin etti sancı sırasında. Masaj yaptı falan belime. Bir ara öptü beni sabret bak anne olmak kolay değil işte falan dedi. O an ağlayasım geldi onun kıymetini o an o halimle daha çok anladım. Sanırım biraz oradan da psikolojik bir güç aldım
Dilansncr benim nacizane fikrim bence es asla girmemeli biirakinda biz bayanların eşiniz olsa bile ayrı bir mahremiyetimiz olsun aynısını arkadaşım yaptı ve eşi doğumdan sonra asla ona yaklaşmadi karı kocalık hayatları bitti eşi ona senden tiksindim elimde değil yapamıyorum demiş boşanmaya kadar gittiler aileler araya girdi ayrılmadılar ama adam bir daha eskisi gibi olmadi
Dilansncr
Dilansncr
hanımlar normal doğum çokmu acı veriyor? normal doğumdan korkup ta sezaryan doğuma gidenler varmı?
Suan yorumlari okudugum icin vazgectim ben tek basima dogurrum
Varol hadı ya 😒
Dilansncr Ben daha sonra eşine asla yaklasamayanlari duyunca vazgectim. Evet yanimda olsun isterdim ama esim hassas biridir. Özel hayatimizi cok olumsuz etkiler. Çocuğun kanlı görüntüsü bile gözümün önünden gitmez uzun süre kucagima alamam diyor. Hic zorlamiycam o yüzden
- Düzenlendi
Dilansncr Ben istiyorum olucak inşallah ta .Eski insanlar anlatıyor yok midesi kalkmışmış o kadar görünce vs diyorlar Ne bileyim saçma geliyor yani .Gidip elimi tutacak benim yanıbaşımda olacak o bölgeye bakmayacak incelemeyecek yaniiii 😂😂😂😂.Hassas biriside değil o yüzden sorunsuz atlatırız inşallah🎀🎀🎀
Dilansncr ben de esim de olsun istiyorduk bu konuda nettik. Ama sancilar gelince odada bile esim dayanamadi halime aglamaya basladi. Dogumhaneye girince karnima bastirilinca o kadar cok bagirdim ki esim buna dayanamazdi. Doktor bu kadar bagirirsan esini almam dedi sakın almayin dedim. Cunku dayanamazmis kimse dayanamaz bence kolay dogum olacagindan emin olsam tamam ama o can pazari benim eşimin kaldirabilecegi bir sey degil. Ben olsam onun yerinde ben de sahit olmak istemem gitmez gozumun onunden. Tiksinmekle ilgili asla degil. Bundan tiksinilir mi zaten o kafayi hic anlamiyorum. Cekilen aci ile ilgili. Benim o kadar aci cekmemi elinden bir sey gelmeden izlemeyi kaldiramaz. Biz kadinlar daha gucluyuz hem. Ama dogum olur olmaz cagirtmadigima pismanim. Simdiki aklim olsa hemen isterdim gelmesini.
ablam anestezi uzmanı asla önermiyor.ister istemez o kanlı durum vs.erkeğin beyninde olünceye kadar unutamayacağı bir durum diyor.bende istemedim
Dilansncr ay yok hic onun travmasini kaldiramam bi de istemiyosa girmesin madem😁