Normal doğum/ Eş
Benimki sezeryana bile dayanamam diyor bide normal dogursam beni bırakıp eşimle uğraşırlar artik🤣🤣
Dilansncr benim normal olucak ve eşim yanımda olucak bana destek olmasını çok istediğim için
Dilansncr benim eşim girdi doğumuma. 2 saat sürdü doğumum sancı anlarım dahil hep yanımdaydı en büyük destekçimdi. Beni o doğurttu desem yeridir
Tubidy ne güzel inşallah biz de böyle sevecen doktorla doğururuz
Yenianneyimmm eşler giremiyo ve odalar da 2 yatak oluyo yani sadece ziyaret saatinde gorebiliyo sizi
Sumeyyye sayfanın adı ney acaba
Sakaryali54 sezeryanda perde var ya birsey olmaz ya onda korkulcak birsey yok etkilenmez aslinda 😂
Benay hahahah bende yurtdışındayım ( hollanda) dil bilmiyorum 🙄 malesef eşim teyzem giricek doğumuma son 43 gün kaldı bence iğrençlik değil yanında olup destek olması herşeyden önemli ve anlamlı ve ilk ağlayışını duyması ilk olarak bebegimizi ikimizin görmesi bebegimzle temas sonuçta bilirsiniz 1 saat kadar gogsunuzde yatıyor bebek ❤ bunlar anlamlı şeyler
Dilansncr Normal dogumda okuduğum onca şeyden en onemlisi es destegiydi. Es desteği vücudun Oksitosin hormonu salgılamasında buyuk rol oynuyor ve oksitosin dogumda en cok ihtiyacimiz olan hormon😊 Kaldı ki benim eşim vunun o kadar da zoe olmadığını kendisinin olsa cok rahat yapabileceğini soyleyip duruyor çoğu erkek bu dusunce icinde olabilir bu yüzden bemce her ani görmeliler ne kadar ne kadar kutsal bir olaya sahitlik ettiklerinin farkinda olmalilar anlatmakla anlamazlar çünkü. Tabi bu benim fikrim esim beni oyle gormesin diyenlere de yerden göğe kadar hak veriyorum bakis açısı sonucta
Dilansncr 😁😀doguran bnm bni kescekler sana noluyo dedm de bn panik yapar bayilirim diyo ah bu erkekler yaa
Dilansncr işte o an duruma göre bakın bence dediğim gibi ben adet olunca majezik içen insandım normalde 🤷🏻♀️ Ama Eşim dışında Annem de sancı çekerken hep yanımdaydı. Hemşire gelip dayanamazsan epidural iste dediğinde o ne demek onu bile bilmiyor. 3 kardeşiz hepimiz normal doğduk. Annem Hep beni telkin etti sancı sırasında. Masaj yaptı falan belime. Bir ara öptü beni sabret bak anne olmak kolay değil işte falan dedi. O an ağlayasım geldi onun kıymetini o an o halimle daha çok anladım. Sanırım biraz oradan da psikolojik bir güç aldım