BehiyeGrel bende oyle dusunuyorum tatlim ama ne biliyim kimileri diyor artik o seyi gordujten snra esin tramva gecirebilir soguyabilir igrenc gelebilir vs o yuzden cekinmiyor degilim artik 😔🌸

@Tubidy bana da lavman vermişlerdi yaptım daha wc çıkamadan asistanlar geldi beni nst ye bagladılar neyse ben wc gitmem gerek diyorum beni göndermiyorlardı ya herhalde hemen doğuracam falan sandılar :) bebeğin kalp atışlarına bakmamız lazım diye kaldırmadılar beni sancı sırasında off rezillikti 😑😑 hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım Allah temizlikçi hanımdan razı olsun valla utanma kızım normal VS vs diye beni destekliyordu
    Dilansncr birkaç ay önce forumda okumuştum bi kadın eşim normal Doğuma girdi artık bana pek yaklaşmıyor aklıma o an geliyo diyormuş ve bence de biraz anlamsız eşim beni o halde görsün istemezdim sezeryan olsa Tamam hatta eşim sağlıkçı seseryana giricek ama normal olsa asla istemezdim
      Ecrinimleyla ya ben kararsiz kaldim bir yandan istiyorum cektigim aciyi gorsun dha cok kiymet bilsin bir mucizeti dunyaya getiriyorum diye 😂🌸
        Ruzgarr ay cok guzel dile getirmissin gercekten 🤗 evet yapilmasi gerekni yapiyor esin suanda sana ama esinin o duruma gelip gelemeyecegini bilemiyorsun ki acabalar kaliyor ama ne olursa olsun aslinda girmeliler dedigin gbi 🌸😊
        Benimki sezeryana bile dayanamam diyor bide normal dogursam beni bırakıp eşimle uğraşırlar artik🤣🤣
        Dilansncr benim normal olucak ve eşim yanımda olucak bana destek olmasını çok istediğim için
        Tubidy ya ben oncede perde var saniyordum ta ki 31. Haftamda acile gidip catalin ustunde dogum yapidigini gorene kadar ondan snra kafam o kadar karisti ve aklima geldikce ayaklarim titriyordu 😭🙈
          Tubidy 🤣 en korktuğum şey..bende eşime sen girme doğumuma diyorum tutamam tuvaletimi falan bişey olur hiç gerek yok gelmesine 😁
            Dilansncr benim eşim girdi doğumuma. 2 saat sürdü doğumum sancı anlarım dahil hep yanımdaydı en büyük destekçimdi. Beni o doğurttu desem yeridir
            ozgeya ya boyle seyleri duydukca cok istiyorum bende ne guzel ya mutlulugunuz daim olsun 🤗 kisiden kisiye degisiyor herhlde ya ama gerci biz kadinlar sogir fln dlyoruz da girenlerin yazdiklarida cok guzel seyler 🌸🙈🤗
              ArzuGl ya evet oyle diyorlar da burda yazilan esinin doguma giripde sogumak yerine karisina daha cok baglilik gosterdigini gordugumde de fikrim degisiyor 😌🙃