Dilansncr Ben daha sonra eşine asla yaklasamayanlari duyunca vazgectim. Evet yanimda olsun isterdim ama esim hassas biridir. Özel hayatimizi cok olumsuz etkiler. Çocuğun kanlı görüntüsü bile gözümün önünden gitmez uzun süre kucagima alamam diyor. Hic zorlamiycam o yüzden
Dilansncr Ben istiyorum olucak inşallah ta .Eski insanlar anlatıyor yok midesi kalkmışmış o kadar görünce vs diyorlar Ne bileyim saçma geliyor yani .Gidip elimi tutacak benim yanıbaşımda olacak o bölgeye bakmayacak incelemeyecek yaniiii 😂😂😂😂.Hassas biriside değil o yüzden sorunsuz atlatırız inşallah🎀🎀🎀
Dilansncr ben de esim de olsun istiyorduk bu konuda nettik. Ama sancilar gelince odada bile esim dayanamadi halime aglamaya basladi. Dogumhaneye girince karnima bastirilinca o kadar cok bagirdim ki esim buna dayanamazdi. Doktor bu kadar bagirirsan esini almam dedi sakın almayin dedim. Cunku dayanamazmis kimse dayanamaz bence kolay dogum olacagindan emin olsam tamam ama o can pazari benim eşimin kaldirabilecegi bir sey degil. Ben olsam onun yerinde ben de sahit olmak istemem gitmez gozumun onunden. Tiksinmekle ilgili asla degil. Bundan tiksinilir mi zaten o kafayi hic anlamiyorum. Cekilen aci ile ilgili. Benim o kadar aci cekmemi elinden bir sey gelmeden izlemeyi kaldiramaz. Biz kadinlar daha gucluyuz hem. Ama dogum olur olmaz cagirtmadigima pismanim. Simdiki aklim olsa hemen isterdim gelmesini.
ablam anestezi uzmanı asla önermiyor.ister istemez o kanlı durum vs.erkeğin beyninde olünceye kadar unutamayacağı bir durum diyor.bende istemedim
Dilansncr yani orası öyle tabi ama ben istemem şahsen girmesini🤦🏼‍♀️ Gerçi istesem de benim koca korkar kan tutar onu giremez😂
    Dilansncr açıkçası soğuyacağına inanmıyorum,o an çok kutsal birşeye şahitlik ediyor,bundan da tiksinmesin yani.üstelik başucunuzda duruyor,ayrıntıyı görmüyor ki,gördüklerinden tiksinsin.
    Mesela Allah korusun eşiniz kötü bir operasyon geçirse ve siz başında olmak zorunda olsanız,onu öyle gördünüz diye soğur musunuz? Bence bu da öyle birşey.
      asoplavix bu ay ki kontrolumde doktorumla konuşmalıyım o zaman teşekkür ederim canım benım ☺️🌸
      Sumeyyye ben kararsiz kaldim oncesinde olabilcekleri azcok anlatmaliyim gerisine o karar versin olmadi 😂😂