Normal doğum/ Eş
eşin dirayetliyse bence yanında bulunmalı. ben çok isterdim girmesini ama benim eşim en ufak bi olayda heyecanlanıp midesi bulanan fenalaşan biri. beni hastaneye nasıl götürcek onu bile bilemiyorum
Dilansncr bende kıymet bilsin görsün o hallerimizi diye girmesini isterdim :)
Dilansncr büyük ihtimalle tiksinir mi diye dusunuyorsun.tiksinme,bir daha ilişkiye girememe, gibi hikayeleri duyuyoruz hep.ben onları adamdan saymıyorum açıkçası.kadın 9 ay bakıyor büyütüyor.sonra binbir zorlukla acıyla dünyaya getiriyor.ağrısı,sancısı,dikişi,o an ki doğum psikolojisi hepsini kadin yaşıyor.sonrada adam sadece bu anlara uzaktan bakıp şahit olduğu için tiksiniyor.oh be ne güzel dünya.bu anlara şahit oluyorsa bir adam o kadını başının üzerinde tutmalı.canından can vermiş sana tiksinmek senin haddin mi.benim eşim, oğlum doğduktan sonra gelip ayağımın altını öptü.cennet bu ayaklarin altında artık başımın tacısın,sesimi bile yükseltmem sana dedi.dediği gibide davranıyor gerçekten.demek istediğim şu sen istiyorsan ,eşinde dayanabilirse o anlara girsin doğuma.seni o halde görmesinden çekinme.hem sana destek olur hemde anne olmanın zorluğunu görmüs olur 😊
Ruzgarr ne güzelmiş :) Allah mutluluğunuzu daim etsin
Deletedmom308 amin.hepimizin mutluluğu daim olsun insallah. 😊
Mel-sin bencee de benim eşim bişey demiyor ama dünya hali belli mi olur görsün işte
asoplavix epidurali her isteyene yaparlarmı canım her hastane yaparmı bir de
Sumeyyye hangi sayfa canım o
deletedmom6295 onu en iyi ben birde üstüne tuvaletimi yaptığım doktorum anlar 😂😂😂ama doktor konusunda çok şanslıydım ilk gebeliğimde. bi abla gibiydi ben ağlayarak özür dilerken o hadi bitanem hadi tatlım üzülme bu doğru ıkındığını gösterir diyerek beni hep sakinleştirdi 🙈
Dilansncr o zaman siz pek göze bakacak durumda olamayabilirsiniz 😂😂 sancı arası gelen tatlı uyku hali yok mu o enfes bişey 😂😂normalde olsa sezeryan gibi perde çekiliyor sizde bişey görmüyorsunuz aslında ama ben erkek olmaydım eşimi o halde görsem tiksinir uzunca bi süre yaklaşamazdım herhalde 🙈 sadece doğum olarak düşünmeyin bunun su patlatması var benim suyum gelmemişti kendim bile görünce istifra ettim 🙈 sonra açılmaya bakılması dikişi var 🙈 ki kaldı ki benim eşim sesimi duyunca doğumhane önünde bile bekleyemeyip 🙈
Bittersweet ya kimi eşler girdiklerinde tramva geçiriyorlarmış gördüklerinden sonra ne biliyim ya 😒 bende istiyorum çektiğim acıyı görsün kolay değilmiş anlasın kıymet bilsin ikinciyi geç istesin diye ama bakalım 😂
Yenianneyimmm benimde düşüncem o canım ama bir yandan çekinmiypr değilim 😌
Dilansncr benim eşim kendi isteğiyle girdi doğuma.ben tamamen kendisine bırakmıştım,doktorumuz sordu doğum başladığında eşin girmek istiyor mu diye,ben de bilmiyorum dedim,bizzat çıktı kendisi çağırdı babası gelmeyecek misin diye,bir baktım geldi.
Üstelik epiduralsiz normal doğum yaptım,bütün süreç boyunca elimi hiç bırakmadı,ihtiyaç duyduğumda su içirdi,saçlarımı derledi topladı.
Üstelik o anlara şahit olduğu için de bana karşı olan sevgisi,manevi duyguları çok daha fazla arttı doğumdan sonra.doğumu hikaye gibi değil kendi gözleriyle gördüğü için,ne kadar zor birşey olduğunu anladı.bir ara doktora bu kadar bağırması normal mi çok sancı çekiyor galiba filan diye soruyordu☺️
Yine olsa yine girmesini isterim,gerçekten manevi bağı ve bana olan bakış açısını çok değiştirdi.
Üstelik epiduralsiz normal doğum yaptım,bütün süreç boyunca elimi hiç bırakmadı,ihtiyaç duyduğumda su içirdi,saçlarımı derledi topladı.
Üstelik o anlara şahit olduğu için de bana karşı olan sevgisi,manevi duyguları çok daha fazla arttı doğumdan sonra.doğumu hikaye gibi değil kendi gözleriyle gördüğü için,ne kadar zor birşey olduğunu anladı.bir ara doktora bu kadar bağırması normal mi çok sancı çekiyor galiba filan diye soruyordu☺️
Yine olsa yine girmesini isterim,gerçekten manevi bağı ve bana olan bakış açısını çok değiştirdi.