• Doğum
  • Bu gun sezaryen oldum 😊

Adacan hic korkmana gerek yok) bende korku stress aglayarak gitmisdim🤣 esime vasiyet bile etdim sakin evlenme olursem diye ruhum seni rahat birakmaz evlenirsen falan😂😂 cok iyi gecti o kadar korkmama gerek yokmus)

Kirmizibalik1 sadece bir kez yaptilar o da ameliyyatdan hemen sonraydi, hala uyusukdu o kisim ve hic bir sey hissetmedim) eger simdi yapsalar cok acir ama 1 dakika kadar.

Kirmizibalik1 kan cikmasi icin degil o canim, rahminin toparlanip toparlanmadigina bakiyorlar😊 kan zaten fosur fosur geliyor🤭

mikaa kesinlikle öyle ilk üç ay 7 kilo kaybettim sonra kaybettiğim kiloma ulaştım ve üzerine de 3 kilo aldım bluepoint

mikaa e ama daha zor yazmışsın 2. 😁

Adacan birinciye nazaran daha zor geldi) sadece aci anlaminda demiyorum bunu, psikolojik olarak kesi olan yere kesi atilmasi insani cok korkutuyor acitir diye

mikaa hoş doğru söylüyorsun tekrar bir estetik dikiş fazla deri atılması ağır gelebilir inşallah iyilesirsin biran önce

Tbsra95 hiç zorlanmadim kendim kalktım yardım almadan çabuk toparlandım sizde öyle olursunuz mersk etmeyin🌸

Ayse_4646 inşallah canım gerci daha hamile değilim ama kısmet olursa inş merak ettim

Kirmizibalik1 rahmine bakiyorlar , normal dogumda daha cabuk eski haline donuyor , ama sezaryen olunca gelip gidip kontrol ediyorlar toparlaniyor mu diye

mikaa sezeyanda kesik çizgisi uzun mu senın canım geçen bi tanıdığın bebeğine hdye filan almıştık gittik kesik çizgisi baya uzundu

mikaa bastirinca herkes ciglik att8m boyle aci olamaz falan demis ki kesik yere bastirinca acisini tahmin etmek zor degil ☹️ ondan diyorum nasildi sizin abanir gibi bastiriyorlarmi surekli

Kirmizibalik1 devletde yaptigim birinci dogumda evet cok acimisdi gelip gidip her kes bastirip bakiyodu, su an ozelde yaptim ikinciyi sadece bir kez bakildi o da uyusukluk tam gecmeden ameliyyatdan kisa sure sonraydi ,hala uyusuk oldugu icin hic bir sey hissetmedim, evet rahim kendini toparliyor dedi doktor bir daha bakilmadi dun sabah saat 10 dan beri

mikaa hım anladım canım çok geçmiş olsun 🙏hayırlı olsun

mikaa
                    İlk 6 saat yasaktı. Sonra sadece çorba ve su serbestti. Daha sonra hafif hafif bir şeyler yiyebilirsin dediler bisküvi, kraker falan yedim kayısı suyu, çay, nescafe içtim. Ama normal yemeğimi (kahvaltı) sabah yedim ☺️