Bu gun sezaryen oldum 😊
mikaa kiz bastirarak nasil toparlandigina bakiyolarrrr 🤔🤔🤔🤔
Tbsra95 hiç zorlanmadim kendim kalktım yardım almadan çabuk toparlandım sizde öyle olursunuz mersk etmeyin🌸
Kirmizibalik1 rahmine bakiyorlar , normal dogumda daha cabuk eski haline donuyor , ama sezaryen olunca gelip gidip kontrol ediyorlar toparlaniyor mu diye
mikaa sezeyanda kesik çizgisi uzun mu senın canım geçen bi tanıdığın bebeğine hdye filan almıştık gittik kesik çizgisi baya uzundu
mikaa bastirinca herkes ciglik att8m boyle aci olamaz falan demis ki kesik yere bastirinca acisini tahmin etmek zor degil ☹️ ondan diyorum nasildi sizin abanir gibi bastiriyorlarmi surekli
Kirmizibalik1 devletde yaptigim birinci dogumda evet cok acimisdi gelip gidip her kes bastirip bakiyodu, su an ozelde yaptim ikinciyi sadece bir kez bakildi o da uyusukluk tam gecmeden ameliyyatdan kisa sure sonraydi ,hala uyusuk oldugu icin hic bir sey hissetmedim, evet rahim kendini toparliyor dedi doktor bir daha bakilmadi dun sabah saat 10 dan beri
mikaa hım anladım canım çok geçmiş olsun 🙏hayırlı olsun
mikaa
İlk 6 saat yasaktı. Sonra sadece çorba ve su serbestti. Daha sonra hafif hafif bir şeyler yiyebilirsin dediler bisküvi, kraker falan yedim kayısı suyu, çay, nescafe içtim. Ama normal yemeğimi (kahvaltı) sabah yedim ☺️
Belden uyusmali sezaryen dediginiz spinal mi oluyor, sağlıkla büyütün insallah👼
egeninincisii aynen bizde de oyle 3 tane biskuvi 1 meyveli yogurt verdiler o kadar. Sabahdan basladik normal yemeye
Bende sezeryan korkumu yendim sezeryan istiyorum ama, sonda korkusu var sonda takılırken canınız çok yandı mı? 😀😀