Oh masallah gecti gitti 🌷 Gecmis olsun saglikla buyutun insalla… simdiiiiiiiii sorabilirsem eger Agri demissiniz uyusturduktan sonra neresi agriyor ki orayi anlamadim ben ☹️☹️ bide karniniza bastirip vajinadan kan bosalttiriyorlarmis o kisim nasildi
Bu gun sezaryen oldum 😊
mikaa
Ay ben de bugün sezaryen oldum🥹 nasılsın şimdi?
Gözünüz aydın olsun hanimlar sağlıkla büyüsün bebekleriniz devlettemi özeldemi digum yaptiniz acaba sezeryani farkı varmi
dilek_balli kesinlikle farkli oluyor, ilk dogumunu devlette ikincini ozelde yaptim. Ozeldekiler cok ilgili davraniyirlar, gelip gidip bir seye ihtiyaciniz var mi diye soruyorlar ,devlette boyle degildi ya da benim kotu anilarim cok)
Canisi50 hayir kesinlikle korkulacak gibi degil . Hele ilk sezaryense hic korkma) once gidiyosun hastaneye serum takiyorlar. Yarim saaat sonra filan ameliyathameye aliniyosun. Belden ignede acitmiyor. Uyustuktan sonra ameliyyat basliyor. Orda da aci yok. Bebek ciktigi anda gogus kafesinde aci oluyor birden bosluk oldugu icin. O da agri kesici yapiyorlar. Sonra titreme geliyor usuyormussun gibi . 1-2 saat kadar suruyor geciyor. Istersen ameliyyatdan sonra seni uyutuyorlar. Bu kadar baska bi sey yok.
egeninincisii iyiyim cok sukur) yemek verdiler mi acaba size? Bize vermiyorlar sadece 2-3 biskuvi bir de yogurt verdiler bir de su o kadar. Ilk gun olmaz diyorlar. Sizde nasil durumlar
Kirmizibalik1 belden asagisi uyusturuluyor sadece. Belden yukariyi hiss ediyosun. Bebek ciktigi anda bi bosluk oluyor . O anda gogus kafesinde baski ve agri hiss ediyosun. O yuzden agri kesici yapiyorlar. Gogus kismi icin😊
Kirmizibalik1 kan bosaltma kismi ameliyyat aninda olani mi diyorsunuz acaba? Oysa eger hiss etmiyorsun
mikaa odaya cikinca karniniza hemsireler bastiriyormus ve asagidan kan cikmasi icinmis
Kirmizibalik1 sadece bir kez yaptilar o da ameliyyatdan hemen sonraydi, hala uyusukdu o kisim ve hic bir sey hissetmedim) eger simdi yapsalar cok acir ama 1 dakika kadar.
Kirmizibalik1 kan cikmasi icin degil o canim, rahminin toparlanip toparlanmadigina bakiyorlar😊 kan zaten fosur fosur geliyor🤭
Hatice-x bravo gerçekten bebek 2 kg olsa suyu vs çok ilginç 🙏🏻