• Doğum
  • Bu gun sezaryen oldum 😊

Dark evet canim ayni yerden kesiyorlar . Hatta benimki kabaydi ilk dikis izi. O kismi direkt kesip attilar daha estetik bir dikis atildi yerine

cansualisa bence aslinda cok buyuk bir aman aman fark olmadi arada) agrim oldugu anda agri kesici yapiyorlar ve ya uyutuyorlar . Rahatim su an 😊

mikaa bol bol hareket etmeniz gerekiyor değil mi? ağrınızın hafiflemesi ve çabuk toparlanmanız için? uyutmaları mantıklı mı sizi

mikaa sen çok az kilo almışsın canım, ben daha 7inci ayimdayim 12 kilo aldım 🤭 176 boy, 58 kiloyla hamile kalmıştım. 28+6 bugun 70 kiloyum 🥺

mikaa benim de 2. Sezaryen olacak ve kabusum oldu resmen ilki çok çok kolay geçmişti ağrısını dizisini hatırlamıyorum dikislerimin sanırım o yüzden korkuyorum. Benim de aynı yerden kesecekler ama benim ki estetik dikişti zaten yok gibi şuanda da his olarak da aşırı ölü bir bölge değil mesela evet uyuşuk ama aşırı değil. Neden korktuğumu bilmeden çok korkuyorum malesef :(

Oh masallah gecti gitti 🌷 Gecmis olsun saglikla buyutun insalla… simdiiiiiiiii sorabilirsem eger Agri demissiniz uyusturduktan sonra neresi agriyor ki orayi anlamadim ben ☹️☹️ bide karniniza bastirip vajinadan kan bosalttiriyorlarmis o kisim nasildi

Gözünüz aydın olsun hanimlar sağlıkla büyüsün bebekleriniz devlettemi özeldemi digum yaptiniz acaba sezeryani farkı varmi

BskSrc evet ben her iki gebeligimdede cok az aldim, birincisinde 63le kaldim 66 ile doguma girdim. Herhalde 3-5 kilo almiyorumdur buyuk ihtimalle ilk 3 ayda kilo veriyorum)

mikaa Tebrikler cnm Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürlüü evlat olsun 🤲 İnşallah en çok korktuğum şey sezeryan bende Tansiyon yüksekliği olduğu için sezeryan olur diyorlar nasıl bı süreç yaşandı korkuttum kadar varmı

dilek_balli kesinlikle farkli oluyor, ilk dogumunu devlette ikincini ozelde yaptim. Ozeldekiler cok ilgili davraniyirlar, gelip gidip bir seye ihtiyaciniz var mi diye soruyorlar ,devlette boyle degildi ya da benim kotu anilarim cok)

Canisi50 hayir kesinlikle korkulacak gibi degil . Hele ilk sezaryense hic korkma) once gidiyosun hastaneye serum takiyorlar. Yarim saaat sonra filan ameliyathameye aliniyosun. Belden ignede acitmiyor. Uyustuktan sonra ameliyyat basliyor. Orda da aci yok. Bebek ciktigi anda gogus kafesinde aci oluyor birden bosluk oldugu icin. O da agri kesici yapiyorlar. Sonra titreme geliyor usuyormussun gibi . 1-2 saat kadar suruyor geciyor. Istersen ameliyyatdan sonra seni uyutuyorlar. Bu kadar baska bi sey yok.

egeninincisii iyiyim cok sukur) yemek verdiler mi acaba size? Bize vermiyorlar sadece 2-3 biskuvi bir de yogurt verdiler bir de su o kadar. Ilk gun olmaz diyorlar. Sizde nasil durumlar

Kirmizibalik1 belden asagisi uyusturuluyor sadece. Belden yukariyi hiss ediyosun. Bebek ciktigi anda bi bosluk oluyor . O anda gogus kafesinde baski ve agri hiss ediyosun. O yuzden agri kesici yapiyorlar. Gogus kismi icin😊

mikaa odaya cikinca karniniza hemsireler bastiriyormus ve asagidan kan cikmasi icinmis