• Doğum
  • Bu gun sezaryen oldum 😊

Kizlar 9 aylik yolculugum bu gun bitti kavustum sag salim bebegime😄 sezaryen dogum oldu. Sorulari olan carsa cevaplaya bilirim. 2 . Sezaryenim benim)

mikaa ben ilk sezeryan da direk ayaklandım acaba ikinci daha mı zor olur diye bazen korkuyorum

Kaçıncı haftada sezaryen oldunuz ve ilk sezaryen gibi agrılı oluyormu

Tbsra95 evet 2 . Daha zor geldi bana 😅 ama her keste ayni olacak diye kural yok) belki size 2. Daha kolay gelir

Nurtsn6 38+3 haftalikken oldum😊 agri oluyor tabi olmamasi mumkun degil, ama dayanilmayacak gibi degil. Adet agrisinin bir ust seviyesini dusunun. Oyle bir agri. Ama dayanamayacak gibi olursaniz uyutuyorlar hemen. Ve ya agri kesici vuruyorlar

mikaa çok geçmiş olsun hayırlı yaşlarına 🤗 aynı yerden mi kesiyorlar peki

merykusu cok saol canim ❤️ Bende ilk sezaryen devlette olmustu. Kesi yeri buyuk ve kalindi. O deriyi kesip yerine estetik dikis atilmasini istedim. Oyle yaptilar . Uzunluk ayni kaldi ama daha estetik bir goruntu olacak. Kesince evet ayni yerden kesiyorlar

mikaa çok geçmiş olsun, rabbim sağlıkla sıhhatle, analı babalı büyütsün bebişinizi 🙏 operasyon anında acı hissediyor musunuz? Ya da ne hissediyorsunuz? Bir de sezeryandan sonra kilo vermek daha mi zor oluyor?

mikaa ay mansallah sağlıkla büyüt kuzum aynı yerden kesiyorlar dimi ağır mı oldu ilkinden sence?

mikaa gözünüz aydın 🌸 benim en merak ettiğim aynı yerden mi kesi, çünkü ilk doğumdan izim yok hic ikincide de olmasın istiyorum. Henüz gebelik falan durumum yok ama merak ediyorum

BskSrc cok saol canim benim❤️ Hayir ameliyyat aninda belden asagida hic bir sey hiss etmiyorsun sadece ufak dokunuslar. Ama bebek ciktigi anda bir anda organlarin bosluga dustugu icin gogsunde bir agri oluyor . Hemen agri kesici yapiyorlar. Bir kac dakika icinde geciyor. O rahatsiz edici bir hiss ama deger) 63le hamile kaldim 68 le doguma girdim suan her halde kendi kiloma geri donmusumdur)

Dark evet canim ayni yerden kesiyorlar . Hatta benimki kabaydi ilk dikis izi. O kismi direkt kesip attilar daha estetik bir dikis atildi yerine

cansualisa bence aslinda cok buyuk bir aman aman fark olmadi arada) agrim oldugu anda agri kesici yapiyorlar ve ya uyutuyorlar . Rahatim su an 😊

mikaa bol bol hareket etmeniz gerekiyor değil mi? ağrınızın hafiflemesi ve çabuk toparlanmanız için? uyutmaları mantıklı mı sizi

mikaa sen çok az kilo almışsın canım, ben daha 7inci ayimdayim 12 kilo aldım 🤭 176 boy, 58 kiloyla hamile kalmıştım. 28+6 bugun 70 kiloyum 🥺

mikaa benim de 2. Sezaryen olacak ve kabusum oldu resmen ilki çok çok kolay geçmişti ağrısını dizisini hatırlamıyorum dikislerimin sanırım o yüzden korkuyorum. Benim de aynı yerden kesecekler ama benim ki estetik dikişti zaten yok gibi şuanda da his olarak da aşırı ölü bir bölge değil mesela evet uyuşuk ama aşırı değil. Neden korktuğumu bilmeden çok korkuyorum malesef :(

Oh masallah gecti gitti 🌷 Gecmis olsun saglikla buyutun insalla… simdiiiiiiiii sorabilirsem eger Agri demissiniz uyusturduktan sonra neresi agriyor ki orayi anlamadim ben ☹️☹️ bide karniniza bastirip vajinadan kan bosalttiriyorlarmis o kisim nasildi