Betulll19 Sinemtun Siz ozel kısmından muayene oluyorsunuz ya bu genel tahliller nst felan da ücretli mi oluyor yoksa devlet kısmından mi oluyor acaba
Sinemtun Betulll19 devlet kısmında oluyor ben detaylı yaptırdım ücretsizi de vardi ama profesör istersen yine az bişey ödüyorsun 180 lira ödedik biz mesela şeker yüklemesi kan uyusmazligi testi iğnesi falan ücretsiz
Zeze1792 Fulyacoban merhaba 😊 çanakkalede olanlarla toplanıcaz. Gelmek istersen instagramdan ekle beni hndrsln
Bernnnaaaa Kızlar selam medical park için doğum ücreti soran arkadaşlarım vardı. Biz 22 aralığa aldık gün 9800 tl ama bende serklaj olduğu için serklaj dikişi almasıyla beraber bize 10300 dediler bilginiz olsun 🙂
Dnmz95 themom_ merhabalar Çanakkale’de yeniyim ve 8.haftadayım henüz doktor arayışındayım en son Şule hanıma muayene oldum üslubu sert ve kırıcı geldi ana genel anlamda da herkes önerdi fazla mı duygusal kalıyorum yanında bilemedim sizin takibi Şule hanım mı yapıyor halen
Nurrr_33 Esinti123 merhaba ayvaciktamisiniz sizde alisabildinizmi ben alisamadım birturlu sevemedim köy sankii bildigin
Esinti123 @Nurrr_33 kusura bakmayın foruma uzun zamandır girmiyodum yeni gördüm mesajınızı. Ben alıştım ayvacığa 10 yıldır burdayım ama pek sevdiğim söylenemez :) neyse ki yaz mevsimi güzel oluyoda kışın eksikliğini kapatıyo.. oda olmasa ne yapardık😚