themom_ Zeze1792 benim doktorum Şule Ünsal, önce Fatma Beyazıt’a gidiyordum ÇOMÜ de doğum yapan yakınlarımdan aldığım dönüşler ile ve sürekli ulaşmak irtibatta olmak amacıyla Şule Hanımı buldum sağolsun çok yardımcı gece gündüz demeden ulaşabiliyorum ☺️
nazlicsgn themom_ suanki doktorum şule hanım gercekten ilgili ve güleryüzlü biri ama doktor değişikliği yapıcam cem bey e gitmeyi düşünüyorum bende
Dnmz95 themom_ merhabalar Çanakkale’de yeniyim ve 8.haftadayım henüz doktor arayışındayım en son Şule hanıma muayene oldum üslubu sert ve kırıcı geldi ana genel anlamda da herkes önerdi fazla mı duygusal kalıyorum yanında bilemedim sizin takibi Şule hanım mı yapıyor halen
Zeze1792 Gzm28 evet. İnstagramdan ekleyebilirsiniz kızlar beni hndrsln hesabım. Haberleşip plan yaparız
themom_ pamukprensesss Fatma hanıma gebe kalmadan önce gitmiştim, iyiydi ilgiliydi. Fakat gebelikte takibi ilgisi nasıl hiç bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem ☺️
themom_ nazlicsgn evet ben de düşündüm biliyor musunuz çevremdeki herkes Cem beyde doğum yaptı. Sizin özel değilse değiştirme sebebiniz nedir? bir de devlette de doktora gitmeyi düşünüyor musunuz?
nazlicsgn themom_ devlette doktora gitmeyi düşünmüyorum Doktor değişikliğini de medicalpark da dogum yapmak istediğim için yapıcam . Şule hanımla devam edersem hem hastaneye hemde ekstradan şule hanıma para ödemek zorunda kalıcam eee dogum fiyatları da malum 🙂