themom_ pamukprensesss Fatma hanıma gebe kalmadan önce gitmiştim, iyiydi ilgiliydi. Fakat gebelikte takibi ilgisi nasıl hiç bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem ☺️
Zeze1792 Gzm28 evet. İnstagramdan ekleyebilirsiniz kızlar beni hndrsln hesabım. Haberleşip plan yaparız
nazlicsgn themom_ suanki doktorum şule hanım gercekten ilgili ve güleryüzlü biri ama doktor değişikliği yapıcam cem bey e gitmeyi düşünüyorum bende
themom_ nazlicsgn evet ben de düşündüm biliyor musunuz çevremdeki herkes Cem beyde doğum yaptı. Sizin özel değilse değiştirme sebebiniz nedir? bir de devlette de doktora gitmeyi düşünüyor musunuz?
nazlicsgn themom_ devlette doktora gitmeyi düşünmüyorum Doktor değişikliğini de medicalpark da dogum yapmak istediğim için yapıcam . Şule hanımla devam edersem hem hastaneye hemde ekstradan şule hanıma para ödemek zorunda kalıcam eee dogum fiyatları da malum 🙂
ozerturksule Zeze1792 merhaba ben daha çok yeni 4+0ım şu an, henüz doktora gitmedim ama devlette Enzar beye randevu aldım, arkadaşım cem beyde doğum yaptı çok memnun. Hasan Çetinle ilgili olumsuz şeyler de epeyce duydum. İnşallah hepimizin süreci güzel ilerler 🌺
Sinemtun Ben Şule hanıma ve Hasan beye gitmiştim ilk hamilelgimde sonlandı maalesef öyle olunca çok ısınamadım biraz rahatlatıcı konuşan bi doktora ihtiyacım vardı Bunda önce cengiz yildiirm ile başladım medikalparka 23. Haftada çomü de Bülent hocaya geçtim çünkü medikalparkta yenidoğan yoğun bakım yokmuş Allah korusun bişey olursa zaten araştırmaya yolluyoruz dedi cengiz bey bende değiştirdim
Betulll19 Sinemtun Bende cem beyden comuye geçtim suanlik orda devam ediyorum insallah kolay doğum olur kurtuluruz 🥰
Betulll19 Sinemtun Ben devlet kısmında başladım gebe1 polikliniğine sabit doktor yok yani ,sizin özel olarak herhalde değil mi Bülent beye
Sinemtun Betulll19 evet paralı gidiyorum ben biraz zor kabul etti doktor sonradan gittim diye, olmasa bende polikliniğe gidecektim ama