Merhaba arkadaşlar,bebeğim 25. Haftadan beri makat duruşlu şuan 35. Haftadayız ve hala aynı umudum kalmadı dönmez diyorum artık böyle bir durum yaşayıp doğum yapan oldu mu ? Bebeğiniz sağlıklı mıydı çok şey okudum korktum sezeryan veya normal doğum açısından sormuyorum sadece evladım sağlıklı olsun yeter kafasındayım, böyle bir durum yaşayıp bebeğini kucağına alan varsa paylaşırsa sevinirim 🙏🏻 🥰

Btl7 Benim oğlum son ana kadar dönmedi, sezeryan olmuştum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım, duruşuyla alakalı da sadece normal doğum olmuyor sezeryanda nasıl durursa dursun farketmez zaten diye düşünüyorum, korkulacak bi durum yok sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😊

• Btl7 bunu yanıtladı.
    • Btl7 bunu beğendi.

Benim oglumda makat durus sezeryan oldu cok şükür gayette saglikli bir sekilde dunyaya geldi doktorda olumsuz hicbisey dememisti internette her bilgi dogru olmuyo canim

• Btl7 bunu yanıtladı.
      • Btl7 bunu beğendi.

Btl7 benim kızımda asla dönmedi hep popo gelişti asla korkma normal doğum olmaz sadece onun dışında gayet sağlıklı bir bebiş içini ferah tut 😘

• Btl7 bunu yanıtladı.
        • Btl7 bunu beğendi.

Benimde kızım makat geliş , sezeryan olacağım herşey yolunda çok şükür 38+3 deyiz ☺️

• Btl7 bunu yanıtladı.
          • Btl7 bunu beğendi.

32+2 yim benim de makat duruşlu zaten sezeryan olcam …doktor aksi bir durym demedi

• Btl7 bunu yanıtladı.
            • Btl7 bunu beğendi.

Btl7 benim bebem de 35+4 de döndü canım. Şuan 36+1 bakalım doktor yarın yine bakicak dogum hakkında da bebekle ilgili bir sorun oluşturduğunu hiç söylemediler. Ters olunca sadece seseryan oluyor. Başka ne olabilir ki ne duydun bakam sen🤭

• Btl7 bunu yanıtladı.
              • Btl7 bunu beğendi.

Btl7 bende 35.haftadayım ve makat duruyor bakalım dönecek mi 37den sonra dönmez dedi doktorum

• Btl7 bunu yanıtladı.
                • Btl7 bunu beğendi.

Serapp1 evet normal doğum olmadığını biliyorum sadece istetmiştiniz endişe ettim acaba duruşu normal değil sıkıntı olur mu diye çok teşekkür ederim 🥰 Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını

Seymona1 sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi 🥰🥰🐣🐣

-2erkekannesi- evet bana da doktorum her şey yolunda dedi ister istemez araştırma yapınca korktum ama maalesef bilgi kirliliği de çok aslında 😅

HurremSultan sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi 🥰 ufak bi araştırma yapınca bir ton şey okudum ondan endişe ettim ama dediğim gibi bilgi kirliliği de çok Allah büyük 🐣