Btl7 hayır canım hiçbir sorun olmaz Allah’ın izniyle 😍
Makat duruşlu bebiş
Ya kızlar bu makat duruşlu ne demek hep duyuyorum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum biri açıklayabilir mi
Btl7 benim bebem de 35+4 de döndü canım. Şuan 36+1 bakalım doktor yarın yine bakicak dogum hakkında da bebekle ilgili bir sorun oluşturduğunu hiç söylemediler. Ters olunca sadece seseryan oluyor. Başka ne olabilir ki ne duydun bakam sen🤭
Songulll46____28 poposu vajinanin üstünde oluyor kafası da midene dogru
Songulll46____28 bebek ters yani başı yukarda popo aşağıda
Doktor sadce normal doğum olmaz dedi başka sorun olmuyor cnm
Btl7 bende 35.haftadayım ve makat duruyor bakalım dönecek mi 37den sonra dönmez dedi doktorum
Sultan4141 doğru tabi haklısınız teşekkür ederim 🥰
2minnosannesi_ hadi bakalım inşallah bizimde az kaldı sağlıkla alayım kucağıma 🙏🏻🥰 teşekkür ederim
1erkekkannesiiii Amin inşallah 🥰🥰
-2erkekannesi- evet bana da doktorum her şey yolunda dedi ister istemez araştırma yapınca korktum ama maalesef bilgi kirliliği de çok aslında 😅
HurremSultan sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi 🥰 ufak bi araştırma yapınca bir ton şey okudum ondan endişe ettim ama dediğim gibi bilgi kirliliği de çok Allah büyük 🐣
Bernnnaaaa benimde doktorum 36 ya kadar dönerse döndü dönemzse bazı durumlarda son sancı anında dönebiliyorlar dedi ama az ihtimal bakalım nasip 🥰
Btl7 YouTube da yabancı kanallarda baş geliş dönmesi için videolar var denediniz mi hiç ? Benim bi çok kez baş makat oldu en son 33 haftada baş gelişti şuan 35 olduk hala aynıdır inşaallah ama doktor makat dediğinde o egzersizleri yaptım baş geliş oldu etkisi olduğunu düşünüyorum ama son ana kadar belli olmuyor diyorlar.
SebnemRasit şu en zor hareketi denemedim doktorum önermedi fakat emekleme hareketini müzik dinletme vs gibi bir kaç Taktiği hareketi denedim olmadı
Btl7 ayaklarını duvara koyuyo kadın bide koltuktan yere uzanıyo felan