gzlannesi aynen canım birde sana tavsiyem çok hızlı kilo almamaya çalış ben aniden hızlı kilo aldıktan sonra oluştu çatlak

gzlannesi ben bebek yağı vazelin bocalarcasına sürüyorum banyodan sonra genelde kullanıyorum. Sonrada bio oil sürerek bacaklarım karnım kollarım heryerime at kılı fırçası ile yukarı yöne doğru masaj yapıyorum. Çok memnunum şuanlık

gzlannesi 7. Aydayım hamileliği öğrendiğimden beri her gün göğüse kalçamın yanına ve karnıma lierac sürüyorum yatmadan önce, her duştan sonra da güzelce oturup evdeki bebek yağı ile tüm vücudumu yağlıyorum. Biooilden hiç memnun kalmadım o da var arada sürüyorum ama yapısını sevmedim. Her gün en az 2-3 litre su içiyorum. Annemde çok çatlak olduğu için ben bu şekilde önlem almaya çalıştım. Karnım çok büyük ve gergin ayıma göre ama şu ana kadar vücudumda çatlak olmadı. Olsa da kozmetik şeyler düzelir bebeklerimiz ve biz yeter ki sağlıklı olalım 💝 Son düzlükte de umarım olmaz 💕🙏🏻

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Oykum_ kokusu yok gibi bi şey, bu aralar burnum hep tıkalı gerçi ama kokusuz bir yağ:)

gzlannesi 6.aydan sonra hızlı alınıyor canım kişiden kişiye görede degisir tabi bende ilk 5 ay 1-2 kilo almıstım sonrasında haftada 3 kilo almaya falan basladım ve çatladım😅

gzlannesi
            Evet aynı anda hamile kaldıgım arkadaşım ikiz doğurdu 2,5/3 kilo total 5.5 kilo bebek cıktı karnından ama gram çatlamadı. 😅 şansa benimki ise resmen haritaya dönüştü.. ve garip olan arkadaşım tatlı badem yağından başka biçbirşey kullanmadı

Arobselmar teşekkür ederim 🌼 hindistan cevizi yağınin kokusunu normalde çok severdim tiksindim o yüzden kokusuz bir yağ arıyordum ☺️

gzlannesi olur olur iyi düşün çok başka bir duygu tarifsiz dış sesleri çok dinleme 🙉

bir ay sonra

gzlannesi valla kullanıyorum pehlivan gibi yağlanıyorum çatlamamak adına 😂