gzlannesi aynen canım birde sana tavsiyem çok hızlı kilo almamaya çalış ben aniden hızlı kilo aldıktan sonra oluştu çatlak
Çatlak için önerileri alayım kızlarrr
Arobselmar kokusu nasıl peki bu yağın
Kubryldm erken başlamakta da fayda var sanırım
Matematikci61 teşekkür ederim canım
krdelen41 kilo aniden almıyorum ya 5. Ayda 2.5 kilo anca aldım
arelbaby vazelin çok güzel nemlendiriyor 😊
gzlannesi 7. Aydayım hamileliği öğrendiğimden beri her gün göğüse kalçamın yanına ve karnıma lierac sürüyorum yatmadan önce, her duştan sonra da güzelce oturup evdeki bebek yağı ile tüm vücudumu yağlıyorum. Biooilden hiç memnun kalmadım o da var arada sürüyorum ama yapısını sevmedim. Her gün en az 2-3 litre su içiyorum. Annemde çok çatlak olduğu için ben bu şekilde önlem almaya çalıştım. Karnım çok büyük ve gergin ayıma göre ama şu ana kadar vücudumda çatlak olmadı. Olsa da kozmetik şeyler düzelir bebeklerimiz ve biz yeter ki sağlıklı olalım 💝 Son düzlükte de umarım olmaz 💕🙏🏻
Mucizelermumkun çok güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim bende bio oili sevmedim
Oykum_ kokusu yok gibi bi şey, bu aralar burnum hep tıkalı gerçi ama kokusuz bir yağ:)
gzlannesi 6.aydan sonra hızlı alınıyor canım kişiden kişiye görede degisir tabi bende ilk 5 ay 1-2 kilo almıstım sonrasında haftada 3 kilo almaya falan basladım ve çatladım😅
krdelen41 deme ya 😄
hoffegn genetik ve vücut yapısına bağlı diye düşünüyorum
Arobselmar teşekkür ederim 🌼 hindistan cevizi yağınin kokusunu normalde çok severdim tiksindim o yüzden kokusuz bir yağ arıyordum ☺️
Naz12345 olmasa iyi ama eminim bebişi alınca hepsi vız gelecek