Bende lierac aldim ilk zamanlardan hemen kullanmaya basladim catlamamasi icin karnin buyumeden once baslaman gerekiyorki rahat esneyebilsin
Çatlak için önerileri alayım kızlarrr
gzlannesi ya benim ikiz gebeliğim var 5 ayı geçtik artık göbeğinde hiç çatlak yok ama bacaklarımda dizlerimin yanlar çatladı 🤔
gzlannesi canım bende 6.ayda yanlardan hafifçe çatlamaya başladım korktum hemen bio oili kullanmaya başladım sanki biraz iyi geldi çatlayan yerlerede
Sibel0812 merhaba 3 kutu krem bitirdim önce lierac aldım 4 aylık falandım bacağımda ki çatlaklar aldı başını gitti hiç faydası olmadı . Sonra mis lady selülit çatlak onarıcı diye bir krem keşfettim trendyolda baya büyük ve ucuz bir kızdan görmüştüm Instagram da o baya iyi geldi var olanları da KAPatmaya başladı karnım onun sayesinde çok az çatladı var olanlara da iyi geliyor mutlaka alın kullanın derim
Rmysa22 çok teşekkür ederim denicem inşallah canım
gzlannesi
Moralinizi bozmak istemem ama kesinlikle ve kesinlikle böyle bir ürün yok.
- Haftamdan itibaren çok düzenli olarak Lierac, Biooil ve dönüşümlü olarak Badger kullandım. İlk çizgilerimi 16/17. Haftalarımda farkettim ve hemen Burts Bees Mama Bee aldım. Araştırmıştım ve çok iyi oldugunu söyleyenler olmuştu(genetik olarak kullanmasalarda aslında çatlamayacaklardı) çatlaklarım henüz zararsız görünüyodu renksiz ve azlardı, sonra bianda morarmaya kızarmaya başladılar ve gün geçtikçe sayıları arttı. Resmen bıçakla kesilmiş gibi oldu her gören acıyormu diye soruyordu. O yüzden kremlerin büyüsüne çok işe yarıyor diyenlere aldanmayın. Bende en azından hep şöyle telkin ederdim kendimi, çatlayacaksa kremler ile en aza indirgerim ama asla öyle olmadı. Aktif Spor geçmişimde var karnım kaslı ve yağsızdı tamamen gebelik öncesi. Şuan 38+2 yiz, karnımdaki çatlaklar olabildiğinin en kötü görünümünde şuan, renkleri kahverengi oldu çok rahatsız edici görünüyorlar. Yinede hiç önemli değil, binlerce kez şükür bebeğim sayesinde oldu onlar.. bi hastalık veya kötü birşey değil.
Size önerim sadece nemlendirin, kaşıntı olmaması ve gergin his olmaması için rahatlatır cildinizi. Bunuda doğal bakım yağları veya biooil gibi bi çatlak yağıyla yapabilirsiniz.
Meral2158 teşekkür ediyorum balım öyle yapacağım 🙏🏼
Nlnr_anne demekki orlardan çatlayacaksın canım
krdelen41 iyi gelir tabi ki yenileri bi nevi önlemiş oluruz
hoffegn çatlayacağımı biliyorum vücut sıkı olduğunda daha çok oluyor vücudu esnek arkadaşlarım var bi tane bile yok çatlakları 😀 kaderimiz bu sanırım bende denediğim şeyler arasında en iyi nemlendirmeyi vazelinde gördüm valla kaşıntılarım gitti
gzlannesi bilmem. Doktorun söylediği bu
gzlannesi ben palmers kullanıyorum. Tummy butter olanı daha yoğun onu karnıma sürüyorum. Bacak göğüs ve diğer yerlere de masaj losyonunu kullanıyorum. Çatlağı önleyen asıl madde shea yağı. Palmersın da ana maddesi o. Kollajen, elastin ve argan yağı da var içinde.Ne kullanırsanız kullanın içinde shea yağı olsun. Ben 5-6 haftalıktan beri kullanıyorum her gün. Şu an 19+2deyim karnım hemen büyüdü ama çatlağım yok. Tabi günde 2.5-3 lt su, genetik ve hareket de etkili. İleriki dönemlerde ne olur bilemem:)
Zeyna88 4 litreye yakın içiyorumdur kesin su onla alakalı değil sanırım vücudum sıkı gençken de hemen çatlardım şimdi de öyle oluyor sanırım ama kuruyor hemen yağı sürüp bakıyorum kuru görünüm devam ediyor en iyi vazelin geldi birde lierac deneyeceğim bakalım
Seymsss bebişimizin canı sağolsun 😍
Arobselmar nerden aldınız acaba shea yağını