EbruD_ yok eğer kocaelindeyseniz doğumdan önce ve doğumdan sonra şeklinde bir kerelik 450 TL yukleniyor içinde 28. Haftada sağlık ocağında hemşireler kayıt yapıyor yinede sizde söylüyorsunuz

sburcu41 vardır da bana ben izmitteyim diye izmitin listesini verdiler ords bir sürü oiste vardı derincede seç market varmı

sburcu41 DERİNCE

KRS Toptan Market

Şenlik Kaya

Özcanlar Market

Dörttebir Gıda İnşaat

Osmanlı Gıda Ticaret

Eymen Market

Yalçın Market

Mothanna Alaboud

Ata Market

Saleh Almadhoun

Muhammed Elmüslim

Alşanlar Gıda

Tanüver Gıda Pazarı

Rahat Gross Market

Aksoy Market

Ergün Gıda

Peynirin Kalbi Kaya

Yıldız Market

Doğu Gıda

Günkay Mağazacılık T.

Peynirci Baba

Yöre Süt Ürünleri Gıda

sburcu41 gıda iicinde kullanabiliyor mussunuz ben markete sordum bir tek sigara alınmıyor ve kent kart dedi bende dedim sigara zaten kullanmıyorum 😂 yarın gidip alicam bir iki tane süt alırım süt içtiğim için kuruyemiş filan alırım kendime

Aselhumaninannesi merhabalar beni de bugün arayıp hoşgeldin bebek bişeysi hemde bilgilendirme amaçlı pazartesi adresinize geleceğiz dediler kocaelindeyim bununla ilgili bilgisi olanlar var mı acaba ? Süt kartı bana da tanımlanmış ama hala almadım

Yeliff78 sağlık ocağı kaydınızı yaptıysa size SMS gelmiştir şuraya gidip alın diye evet hocgeldin bebek çantası getiriyorlar banada getirdiler çantası çok kaliteli dışarıda aynısı 350 TL idi süt kartınız da onunla gıda ve süt alabiliyorsunuz belirlenen kasaplardada geçiyor

Aselhumaninannesi teşekkür ederim bilginiz için.☺️ Pazartesi gidip alayım bende süt kartını sms geleli 2 hafta falan oluyor ama gidip almak nasip olmadı . Uzak diye . Son bişey soracağım netten baktığımda hoşgeldin bebek çantasında bez ıslak mendil falan bişeyler vardı size de onlar verildi mi yoksa sadece çanta mı veriyorlar acaba ?

Aselhumaninannesi doğumdan sonra da geçerli mi ben 34 haftalık oldum yeni başvurdum bir de 450 lira bölünüyo galiba 60 - 70 lira aylık yaptırıyorlar diye biliyorum bilgin var mı toplu 450 mi yatıyo yoksa 60-70 mi

sburcu41 aynı ildeyiz ama ilçeler farklı bi de ben başvurmadan beni aradılar bugün şaşırdım . Belediye ile ilgili olabilir .
                Siz sağlık ocağına gittiğinizde sizinle ilgilenen ebeyle bi görüşün bilgi verirler muhakkak.

Yeliff78 bez var ıslak mendil gül kolonyası rezene papatya çayı küçük pişik kremi göğüs ucu kremi şampuan bebek pudrası ben onlardan ziyade tamamen çantaya odaklandım çok kaliteli ve kullanışlı