Syma_07 kocaeli ama sadece burda olan bir uygulama imis sanırım.

Simayy1 kocaelindemisiniz birincisi ikincisi 28 haftalıkken sağlık ocağına söyleyin şimdide olur kaydınızı yapsınlar size mesaj gelecek sonra o kartı mesajda belirtilen yerden alıyorsunuz size orda kartı verirken telefonunuza şifre gönderiyorlar bir kereue mahsus 450 TL var içinde deprem nedeni ile sanırım bana SMS gelmemisti vakifin atmsnden baktım içine yüklenmiş belli marketlerde vs gıda süt olarak kullaniyorsunuz

Kızlar bana da verdiler ama kullanmadım daha. Sağlık ocağındaki ebe önceden sadece süt alınıyordu ama sanırım şu an başka şeylerde alınıyor dedi. Kullanan var mı hangi marketlerde geçerli ve neler alabiliyoruz? Bilgisi olan varsa paylaşirsa sevinirim

Simayy1 tamam isudan gidip teslim alın ordan kayıt yapacaklar sonra size şifre verilcek telefonunuza SMS olarak atilcak ATM den yine bakarsınız yuklenmismi diye ben kartı aldım bir haftaya yakın süre gecmsiti öyle tesadüf ATM den baktım yüklenmiş

EbruD_ yok eğer kocaelindeyseniz doğumdan önce ve doğumdan sonra şeklinde bir kerelik 450 TL yukleniyor içinde 28. Haftada sağlık ocağında hemşireler kayıt yapıyor yinede sizde söylüyorsunuz

sburcu41 vardır da bana ben izmitteyim diye izmitin listesini verdiler ords bir sürü oiste vardı derincede seç market varmı

sburcu41 DERİNCE

KRS Toptan Market

Şenlik Kaya

Özcanlar Market

Dörttebir Gıda İnşaat

Osmanlı Gıda Ticaret

Eymen Market

Yalçın Market

Mothanna Alaboud

Ata Market

Saleh Almadhoun

Muhammed Elmüslim

Alşanlar Gıda

Tanüver Gıda Pazarı

Rahat Gross Market

Aksoy Market

Ergün Gıda

Peynirin Kalbi Kaya

Yıldız Market

Doğu Gıda

Günkay Mağazacılık T.

Peynirci Baba

Yöre Süt Ürünleri Gıda

sburcu41 gıda iicinde kullanabiliyor mussunuz ben markete sordum bir tek sigara alınmıyor ve kent kart dedi bende dedim sigara zaten kullanmıyorum 😂 yarın gidip alicam bir iki tane süt alırım süt içtiğim için kuruyemiş filan alırım kendime

Aselhumaninannesi merhabalar beni de bugün arayıp hoşgeldin bebek bişeysi hemde bilgilendirme amaçlı pazartesi adresinize geleceğiz dediler kocaelindeyim bununla ilgili bilgisi olanlar var mı acaba ? Süt kartı bana da tanımlanmış ama hala almadım

Yeliff78 sağlık ocağı kaydınızı yaptıysa size SMS gelmiştir şuraya gidip alın diye evet hocgeldin bebek çantası getiriyorlar banada getirdiler çantası çok kaliteli dışarıda aynısı 350 TL idi süt kartınız da onunla gıda ve süt alabiliyorsunuz belirlenen kasaplardada geçiyor