Tbayram ayni ya bu kadar benzer bende ise gidiyor gibi aksam yatalim diyorum sabahta birance gitsin de uyuyim diye bakiyorum😂

Rumuz123456 Ben genelde de akşam insanıyım ama şuan resmen dediğiniz gibi oluyor kahvaltı arkasından koltukla bütünleşme ahahah😂

Tbayram vallahi aynii ben 22 haftamdayim hep uyumak istiyorum yürüyünce yoruluyorum

Nurnisaa Evet her akşam yarın şunu yapıcam bunu yapıcam üşenmiycem diyorum sonuç düşünmekle kalıyorum 😂

Yesraan Evet yürüyüş yapmak istiyorum bende ama o bile yoruyor hemen bide evimiz bayır da baya tepede oturuyoruz insem çıkışı var

Nurnisaa Ahahah sonra da gelmesini bekliyorum uykumu alınca canım sıkılıyor😂

Tbayram eveet ben de öncesinde de akşamları daha enerjik olurdum gece oturmayı daha çok severdim şimdi de öyleyim 🤣 aynen kahvaltıdan sonra koltukta yatmaya devam 🤣🤣 koltuk çöktü artık

Tbayram ay gerçekten çok güldüm 🥰 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin önce ama bende son trimestere girdim kalkıp iş yapınca tamam ama bi oturayım asla kalkıp bişe yapamıyorum 🫣

Melekk24 Amin hepimizin inşallah neyse ki enerjim yerine geldi yemek hazır ama biri şu kuru çamaşırları toplasa yenileri yıkanıp asılsa ne güzel olur ahaha şaka bi yana çamaşır işini kendimi bildim bileli sevmezdim 🤭😂

Bizde bide artı olarak ütü var 😂 kocam sağolsun başlarda alıştırdım şimdi giymiyo artık ütüsüz giymiyo donları bile ütülüyorum neyse ki izne ayrıldım işten 😂

Tbayram sonra zaten yogun olcak yatın gitsin☺️