Minigim38 Neden öyle oluyor peki ağrı vs. gibi bişey mi oluyor? Benim bazı geceler kol ve bacaklarımda huzursuz bacak sendromu oluyor dediğiniz gibi zor dalıyorum uykuya ama bu belki de gün içinde bişey yapmayıp yorulmadığım için de oluyor olabilir

Tbayram ah bide benim 2. Gebeliğim 🤣 2 yaşında bi oğlum var siz düşünün halimi ordan oraya atıyorum kendimi oğlum da hiç durmaz maşallahı vardır daha zor oluyor şuan benim için 🤣🤣

Nurnisaa işin komik tarafı sabah işe giden eşim gece hadi uyuyalım diyen ben ahahah bütün gün yatmıyormuşum gibi😂

Tbayram 30+1 deyim , ben de bütün gün sadece yatmak istiyorum. Zaten geç uyuduğum için çok geç kalkıyorum kahvaltı falan derken gün bitiyo. Kahvaltıdan sonra koltuğa yatıyorum tekrar, eşimin gelmesine yakın kalkıp evi toplayıp yemek yapıyorum. Akşamları enerjim oluyo biraz o kadar 🙃

Tbayram ayni ya bu kadar benzer bende ise gidiyor gibi aksam yatalim diyorum sabahta birance gitsin de uyuyim diye bakiyorum😂

Rumuz123456 Ben genelde de akşam insanıyım ama şuan resmen dediğiniz gibi oluyor kahvaltı arkasından koltukla bütünleşme ahahah😂

Tbayram vallahi aynii ben 22 haftamdayim hep uyumak istiyorum yürüyünce yoruluyorum

Nurnisaa Evet her akşam yarın şunu yapıcam bunu yapıcam üşenmiycem diyorum sonuç düşünmekle kalıyorum 😂

Yesraan Evet yürüyüş yapmak istiyorum bende ama o bile yoruyor hemen bide evimiz bayır da baya tepede oturuyoruz insem çıkışı var

Nurnisaa Ahahah sonra da gelmesini bekliyorum uykumu alınca canım sıkılıyor😂

Tbayram eveet ben de öncesinde de akşamları daha enerjik olurdum gece oturmayı daha çok severdim şimdi de öyleyim 🤣 aynen kahvaltıdan sonra koltukta yatmaya devam 🤣🤣 koltuk çöktü artık

Tbayram ay gerçekten çok güldüm 🥰 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin önce ama bende son trimestere girdim kalkıp iş yapınca tamam ama bi oturayım asla kalkıp bişe yapamıyorum 🫣

Melekk24 Amin hepimizin inşallah neyse ki enerjim yerine geldi yemek hazır ama biri şu kuru çamaşırları toplasa yenileri yıkanıp asılsa ne güzel olur ahaha şaka bi yana çamaşır işini kendimi bildim bileli sevmezdim 🤭😂