Kızlar 21+4 haftalığım bir ay öncesine kadar çalışıyordum o zamanlar işten gelince şuanda ise eşimi sabah işe uğurladıktan sonra bir türlü bişeyler yapıcak güçü bulamıyorum kendimde. Anca akşam üzeri toparlıyorum yapabiliyorum. Sonra da pişman oluyorum bütün gün boş geçti diye. Sizde durumlar nasıl bi ben mi bu durumdayım merak ediyorum. Dışarı çıksak bile hemen yoruluyorum çok tatsız bi durum🥺
Bütün gün yatma isteği
Tbayram bence keyfini çıkarın 3. Trimesterde uyku pek tutmuyor ben deli gibi gece evin içinde dolanırdım hele 4 trimesterde uyku nedir bilmiyorsunuz 😅😅
Bende 32 haftalik hamileyim bende durum ayni 2.trimesterden sonra o sekilde geciyor🥺
Tbayram 30+1 deyim , ben de bütün gün sadece yatmak istiyorum. Zaten geç uyuduğum için çok geç kalkıyorum kahvaltı falan derken gün bitiyo. Kahvaltıdan sonra koltuğa yatıyorum tekrar, eşimin gelmesine yakın kalkıp evi toplayıp yemek yapıyorum. Akşamları enerjim oluyo biraz o kadar 🙃
Rumuz123456 Ben genelde de akşam insanıyım ama şuan resmen dediğiniz gibi oluyor kahvaltı arkasından koltukla bütünleşme ahahah😂