Uyuyamıyorum yaa ve sanırım bundan sonraki günlerde de uyuyamicam korkudan

Elfsndkl benim telefona bildirim geldi şuan yakın çevrede sarsıntı yaşanıyor diye sonrada 5.3 büyüklüğün de deprem gerçekleşti yazdı Google dan mi geldi bilmiyorum 😔😪

Hala artçı depremler devam ediyormuş ya daha şimdi yine olmuş artçı bir deprem Düzce’de ama İstanbuldan hissedilmedi

Smyye1B bizim de avize boncuklu onun saldırısına uyandım yatağın sallandığını hissetmedim bnde daha anca yatağa girmiştim hastaydım öksürük krizi bırakmadı o saate kdr uyuyim tam gözüm dalmış eşim birden yataktan fırladı bebeğimiz yanimizda yatio onun üstüne kapakları bnm elimi tuttu lambanın sağlanmasını görünce soka girdim kala kaldm aklımı kaybettim Bi anlık allahim yaşatmasın Bi daha bnde kartepedeyom bu arada da cnm

Nurcanben zonguldakta ben de hissediyorum 3. artciyi hissettim az önce

Smyye1B uyaniktim zaten yakın çevrede sarsıntı meydana gelmektedir yazıyor du sonra deprem oldu 🙄 dk geçmedi

Allahım sen çocuklarımızın yüzü gözü hürmetine koru .bu kış vaktı tekrar yaşatma çok dua edelim 🥹kırıkhandayım hıssetmedık hamıleyım kızım var . Evde tekim hep aklıma gelir kışın olsa naparız tek başımıza 🥹 herkese geçmiş olsun .🤲🤲 _almirasmom