Minik_annee Panikledim bende işte zaten korkuyordum deprem olaylarından simdi hayatta yatamam sakinleşmeye çalışalım bebiş icin bari

Milosee evet bizde 5. katta o yatak varya kaç kere gidip geldi bide yatak normalde çok ağır içinde de bir sürü yorgan falsn var ben tek itemiyorum düşünün valla durucagini sanmiyordum ben eşime gel yatağın köşesine cokelim diye bağırıyordum en son o sıra beynimden bu bina yikilcak eaha durmaz çökecek yer bul diye geçiyordu

Semasultan bende yalovadaýım nasıl sallandı burası rabbim beterinden korusun lavabo için kalktım yattım sandım ki eşim ayağını sallıyor baktım uyuyor adam dedim kalk deprem şimdi de nöbet tutuyorum resmen uyku falan gitti

sema_mom rabbim beterinden korusun inşallah gerçekten hem hamilelik hem yanlızlik hem böyle olaylar çok zor 🥺

Kara77 çok geçmiş olsun ben uykudan uyandım sallantıya ve seslere evde yalnızım eşim nöbette ,
        😥Uyayamiyorum Sabah işe gidicem bu halde

Semasultan evde tek olmakta zor böyle zamanda rabbim beterinden korusun ben tv yi açtım öyle kafa dağıtmaya çalışıyorum

Nurcanben Uyanıktım İliklerime kadar hissettim beşik gibi sallandı yatak baktım durmuyor kalktım eşimi kaldırdım uzun sürdü bide gebzedeyim kimbilir düzcede nasıl saklanmıştır Allahm çoluk çocuğun yüzü suyu hürmetine bir daha yadatmasın 😪

Nurcanben evde tektim çok korkunçtu Rabbım beterinden korusun inşallah şuan karnım taş gibi belime sırtıma ağrı atıyor miden bulanıyor bebeğim de korktu 🥺

Çok kötü hissettik
            Eşim sakin ol diye diye kendimi kasarak zorla sakinleştim
            Ağlayıp adım dahi atamadım
            30 saniye sürmüş fakat
            Kapının sesi kulaklarımdan gitmiyor
            Cok kötüydü ilk defa böyle bi şey yaşadım
            Allahım tekrarlatmasın.

Nurcanben Ben normalde sakin kalan biriyimdir ama bu sefer çok hissettim ve 15 . Katta oturuyorum nasıl saklandığını bi ben bi Allah bilir . Kızım da yandaki odadaydı ve ben 38 haftalık hamileyim nasıl korktum . O kadar kötü oldum ki tamam dedim bina çökecek. Rabbim bir daha yaşatmasin Rabbim evlatlarimizi bize bizide evlatlarimiza bağışlasın.