Deprem
Smyye1B benim bildirim gelmesi garibime gitti. Kimseye gitmemiş
enesayazmoom
Çevremdekiler gitmiş ama depremden sonra bana önce geldi
Smyye1B önce de geldi deprem esnasında da suan da 5.3 şiddetinde deprem yaşanıyor diye yazdı.. daha sonra bir bildirim de uyanık kalın artçı sarsıntılar olabilir diye..
enesayazmoom
Banada artçı sarsıntılar devam ediyor diye geldi.
Çok geçmiş olsun. Manisada oturuyorum hiç hissetmedim ama çok iyi anlıyorum sizleri. İzmir depreminde saatlerce kendime gelememiştim. Allah korusun artçılar devam ediyor baktım. En son 06:50 de 4.4 şiddetinde olmuş. Dikkat edin kendinize bol bol dua edin kızlar. Allah beterinden esirgesin🤲
Bizde sakaryada oturuyoruz çok şiddetli bi şekilde hissettik böyle bi sarsıntı olamaz çok uzun sürdü hala artçılar olmaya devam ediyor ve ara ara hissediyorum korkudan uyuyamıyorum eşimde ise gitti evde tekim 🤔
Uyuyamıyorum anneler 😔😪 3.30 dan beri ayaktayım bebeğim beni 3 30 gibi uyandır di tekmeleriyle kalktım TV yi açtım nerden bile bilirdim ki deprem olacağını ne yapacağım uykum gitti 😒
Eskişehirden hissettik bizde dolap kapaklarının sesiyle fırladık çok kötüydü rabbim beterinden korusun bebeğim karnımda o an taş gibi oldu şükür geçti şimdi😔😔🤲🤲
Bhr075 hepimize geçmiş olsun aynen burda da hissedildi
_almirasmom bende bursadayım hiç hissetmedim bebeğim hiç uyumadı huysuzlastı dualar okuyup uyumuştum acaba o yüzden mi hissetmrdim
@Nurcanben ben hissetmedim bebeğimi emzirmek için alarm kurmuştum ona uyandım öyle öğrendim çok geçmiş olsun herkese
Nurcanben eşim işten geldi söyledi smdi deliksiz uyuyordum istanbul goptayim derin derin uykuda idim annemde hissetmemiş sordum biz bayağı uyuyoduk😭😭
Hlalcg ay ben de gopta ötüyorum karlıtepe de ben deliksiz uyumuşum hic ama.hic etmedim eşim geldi isten smdi o söyledi 2 de uyumuştum annemde var evde etmemiş oda bisi olsa biz deliksiz uyurmuşuz öyleceya😭
Nurcanben hepınıze gecmıs olsun
Nurcanben Resmen sallantıda uyandım geceden beri şoku hala üzerimden atamadım çok kötüydü. Bide o korkuyla kendimi sıkınca kasıklarıma da ağrı girdi uzun bir süre geçmedi. Herkese çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Rabia04_09 evet bende hala atamadım üstümden ben hamile değilim ama buna rağmen depremden sonra geçmek bilmeyen kasik ağrısıyla karşı karşıya kaldım Allahim bir daha göstermesin ya valla çok korkuyorum