Yesezz 2.6 şiddetinde oldu Allah tan uyumuyodum Rabbim herkesi korusun bi daha da yaşatmasın aynı şeyi

Nurcanben Gölcük’teyim ben de. Tek başımayım bir de. Bebeğim de yanımda onunla ne yapacağımı bilemedim bir an aklım çıktı 😔

Rabbim yardimciniz olsun.boyle durumlarda sokaka cikmiyormusunuz,evde kaliyormusuz?

Çok fenaydı İstanbul’dan 🥺 Uyuyorduk bebeğime kendimi nasıl attım anlayamadım bile…

Nurcanben uykudan uyandırdı ben sonuna uyandim sanırım ama yine de tirsmadım değil 🙄

İstanbul Gaziosmanpaşadayım depreme uyandık 37 haftalık hamileyim panikten bebeğim içerde uyandı elim ayam titredi Allah beterinden korusun

Of 30 saniye dedi TV ama ben daha fazla hissettim uyaniktim yatak sallandı 2 kere eşimi kaldırdım 3 kez sallandı eşim ne olduğunu anlayıp ışığı açmaya gitti falan sanki 1 2 dakika gibiydi hala yuregim ağzımda valla kasıklarım aşırı kötü etkilendi

Nurcanben İstanbul dan. Gece gece başım neden yine ağrıyor diyordum uykumda zonkladiginda böyle oluyordum meğer yatak sallaniyormus.
    İlk kızıma baktım napsam diye donup kaldım.
    İnsanın en çaresiz hissettiği an deprem .
    Çok kapan tutun hareketi ile olacak iş değil cidden

Lilosum bende aynı durumdayım. 35+5 kasigima ağrı girdi. Allah beterinden korusun

Minik_annee yaa bende evde tekim oğlumla. Kucağıma alıp kenarda bekleyelim dedim kaldiramadim da 36 haftalık hamileyim. Yan komşum cigirmaya başladı. Zaten odum kopuyordu. Allahim beterinden korusun. Karnım taş gibi suan

sema_mom bebekler hissediyor sanırım benimkisi de çok dönmeye başladı içeride hareketlendi baya ben de çok korktum korkma cnm Allah’a dua edelim rabbim beterinden saklasın bizi 😔😔

Nurcanben uykudan uyandım direk bağırdım eşimi uyandırdım gitgide arttı resmen yatak odası dile geldi o dolapların gicirtisi aklım çıktı beşik gibi sallandik 7.katta oturuyoruz daha mı fazla hissettik bilmiyorum ama acayip korktum Allah’ım kötüsünü göstermesin