gulssen Kleopatra- yapılabiliyor ama birinin size destek olması gerek. Ben plates yapmıştım birebir çalışmıştık. Uygun hareketleri yaptırıyor hoca. Yoksa bilmeden zarar görebiliriz.
Kleopatra- gulssen Anladım, sağolun. Peki alt göbek de olan sarkma, yumuşaklık geçti mi sizde? Ne kadar sürede geçti.? Çok rahatsız edici.
Aslhnklk Kleopatra- Bende spor yapıyordum hamile kalmadan önce hamile kalınca ona yönelik yaptım dopurduktan sonra 40 ım çıkınca doktora gittim sordum doktoruma spora ne zaman başlayabilirm diye 15-20 gün somra hafif egzersizlere başlayabilirsin 3 ay sonrada çok zorlamamak kaydıyla spor rutinine dönebilirsin dedi
Lilya_pn Merhaba, Ben 6. hafta da spora başladım. Squat, tempolu egzersizler ve koşu. ve bu hafta karin bölgeme başladım . Agri sizi yok. Ve karnim düz. Çünkü gebelikte ben cok kilo almadım.
Kleopatra- Lilya_pn Ne güzel, bende başlayabilirim o zaman. Önereceğiniz bir video var mı link atabilir misiniz acaba. Karın ve kalça üzerine, ve bahsettiğiniz tempolu hareketler üzerine bir link.🌼
Kleopatra- Aksakal1907 Yavaş yavaş azalacak merak etmeyin. Bol bol yürüyün, yatmayın. Faydasını göreceksiniz. Geçmiş olsun.🦋
gulssen Kleopatra- lohusa korsesi de takarsınız minimuma iniyor ama tamamen geçmiyor malesef. Onun için gerdirme operasyonu olacağım.
Aslhnklk Kleopatra- Squat açma germe yan bacak kaldırma ters lunge diz üstü şınav yada destekli şınav ayaklar yerde crunch dizler karında hafif yürüyüş tempolu yürüyüş köprü dağ tırmanışı tüm bacak kaldırma bunların hepsine yavaştan başladım sonra giderek artırdım süreyi bunları yaparken sıkılaştırıcı krem sürüp sardım emzirmediğim için krem kullandım emzirenlere öneriyolarmı bilmiyorum. Vücut alıştıkça daha farklı egzersizlere geçebilirsin dozunu ayarladığın sürece sıkıntı olmuyo bende olmadı sana tavsitem bol bolda su tüket
Kleopatra- gulssen Gerçekten çok sinir bozucu bir görüntü. Bende gerdirme operasyonunu düşündüm son çare olarak. Yaşımda çok genç hani gider diye düşünüyorum sporla. Ama yine de belli olmaz tabiki. Sporsuz diyetsiz direk gerdirme operasyonuna gitmek kesin çözüm verir değil mi? Hani onun içinde herhangi birşey yapmak gerekiyor mu gitmeden önce ?
Kleopatra- Aslhnklk Çok teşekkür ederim, çok önemliydi benim icint Vallahi çok sağol. Korse olarak ne kullandın, sardım dediğin için soruyorum. Bende alayım her ne kullandıysan biran önce geçer inşallah.
Biroglanannesiii Kleopatra- 40 çıktıktan sonra başladım ve yememe dikkat ediyorum diyet yapma 8 den sonra bir şey yeme ve porsiyonları az ye şu an sezaryen göbeği gitmesi için en iyi hareket sıçrama 3.aydan sonra mekik hareketleriyle sıkılaştırmaya başlayabilirsin ☺️
ogrencianne35 Kleopatra- ben cesaret edemedim 6aylikti kızım doğum yaptığım dr a kontrole gittim ondan sonra başladım egzersizlere ama o döneme kadar yürüyüş yaptım kızım 20 günlüktü yürüyüşe başladım
Aslhnklk Kleopatra- Canım korse kullanmadım spor yaparken hareketlerimi kısıtlıyodu çünkü iyice streç filmle sarabilirisn burda önemli olan hareketlerini kısıtlanmaması ve terlemesi karın bölgesinin. o zaman daha fazla yakım oluyor yürüyüş yaparkende kullan