NigarC Eylül Sure olacaktı eşim Umay istedi Eylül Umay olsun dedik🥰😇 inşallah 50 gün sonra kavuşuyoruz yavrumla💕🤰🏻🧸
Kiz bebegine isim önerileri 🌸
Yazel berre koyucam bende ins
Mommyustn çocukluk hayalim hep kızım olursa Eylül koymaktı 33 haftalik hamileyim şuan herkes anlamı yok koyma dedi esimse benim için anlamı çok büyük karımın doğduğu ay kimse karışmasın dedi🥰 Eylül Umay’ımız geliyor hayırlısıyla 💕
Eylül, Asya, Almina, İnci, Miray, Sahra,Ela
Lidya, Alya, Larin, Alvina
Bende bu isimler arasında kararsızım 😂
NigarC Elzem de düşünebilirsin ☺️Vazgeçilmez demek ☺️ şimdiden Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin inşAllah
Bende kızımın adını deniz koyucam inşallah
Nil Neva olacak inşallah ❤️
199319 cok haklisiniz !
Ay_dan1 herkez hep karisiyor herseye 😭 gercektwn cok üzücü .
bende kizim olursa Melodi koymak istiyorum banada herkez bi laf söyleyip karisiyor ama eger kizim olursa koyacagim vünkü sonucta benim kizim kimseyi dinlemicem ,ilerde pisman olmamak icin . sen napacaksin
NigarC Eyşan, Mahur, Zara, Alin, Bunlardan cinsiyeti daha belli olmadı ama aklımdaki isimler bunlar🥰🌸
Liva
Benim ilk kızım Ebrar Nur ikincisi olacak inşallah İkra Sare olacak ismi Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde doğurmayı da nasip etsin inşallah
- Düzenlendi
199319 isimleri anlamı önemli iki isim olup olmaması önemli değil Hatta iki isim sünnettir Yani bu senin düşüncen herkes istediğini okuyabilir mesela ileride kızım iki isim olunca ikisini de kullanmak isteyebilir ve bir tanesini beğenmediğini kullanır beğenmediğini kullanmaz mı yani Kimse kimsenin karışmaz Bu düşünceyi böyle yaparsan ikinci isim düşünenlerin kafasını karıştırırsınız ya da ikinci isim koyanları onları da kafasını karıştırırsın sizi kırmak için ve üzmek için yazmıyorum bunları hani şu an ben 2 isim koymama rağmen yani boyunun üzüldüm yani böyle düşünmenize 1 kızım da iki isim koydum Şimdi 2 Kızıma da iki isim koyacağım hiç pişman değilim Yine olsa yine yaparım yine koyarım Çünkü sünnet sonuçta
NigarC kızımın adı Asel İkra olacak Rabbim nasip ederse
Mehtapca06 bebeğin nasıl uslu akıllı mı yoksa huysuz mu bnde Umay Sare koymak istiyorum birazda isimlerin bebekleri etkilediğini düşünüyorum mesela Eymen ismini taşıyan hiçbir çocuğun uslu olduğunu görmedim İkra olan kızın hiç sustugunu görmedim hep ağlıyor