Kiz bebegine isim önerileri 🌸
SerapBagci yaa aynı yorumu bize de yaptılar ne anlamı var diye benim eşim de karımın doğduğu ay benim için gayet anlamlı dedi 😅🫶🏼
Mervecenik aminn herkesin inşallah ☺️
Merveakbas amin sende sağlıkla al kucağına. Bende 37 olduk son 13 gün kaldı ☺️
Bizimde kızımız olucak kısmetse Melis koyucaz ismini 🎀🫶🏻💙
Hazal 💜
Mommyustn Egom o anda tavan yapmadı desem yalan olur 😄😄😄
NigarC Sare Nüha koyacağız inşallah 🥰
@"Rabiaaaa"benim evlendigim aydi Nisan ayi sonra hemen kizima hamile kaldim hatira olsun diye esimle nu Nisan ismini koyduk.bir Kizim var ondan sonra iki erkek oglan geldi ama kizim olsaydi ❤️LiYAN ❤️ Koymayi isterdim ❤️ViYAN❤️ZiLAN❤️Guzel aklimda kalan isimler
Brck0303 sonrasında güzel duygular tecrübe eder tasa etmeyin ben ilkonde sakindim ama oda asabi 😂
Mehtapca06 annem ve ablamın sağlıkla ilgili sıkıntıları var ister istemez etkileniyorum ağlıyorum 1 gün boyunca hiç kimildamadigi oluyor ama yapacak bişey yok Rabbim hayırlısını versin ne varsa nasibim de öyle gelir bebeğim sorun yok sağlıklı olsun yeter
@"AysUy
NigarC Lara♥️Feray♥️Kayra♥️Vera♥️Eva♥️ Hüma ♥️ Mihriban ♥️ Mihrima♥️Umay♥️ Gökçe ♥️İlay♥️ fikir olsun bizde henüz karar veremedik 🤭😅
Brck0303 çok geçmiş oslun Rabbim şifa versin ama inanki bosa tasa ediyorsun Rabbim bir sekilde kolaylığını veriyor ben ilkinde bir sürü sıkıntı yaşadım bunda zaten eşim zaten dogumda yoktu geldiğinde kızım 3 aylıktı. Ama inan onca sıkıntının hepsini anne olmayı sevmene sebep olan tek anları ile bebeler siliveriyor🤗
Mehtapca06 rabbim tattırsın inşallah 🤗
Gamzelii41 cümlemizin🤲🥰 bugün öğrendik cinsiyeti erkekmiş🥹