• isimler
  • Kiz bebegine isim önerileri 🌸

NigarC Eyşan, Mahur, Zara, Alin, Bunlardan cinsiyeti daha belli olmadı ama aklımdaki isimler bunlar🥰🌸

Benim ilk kızım Ebrar Nur ikincisi olacak inşallah İkra Sare olacak ismi Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde doğurmayı da nasip etsin inşallah

199319 isimleri anlamı önemli iki isim olup olmaması önemli değil Hatta iki isim sünnettir Yani bu senin düşüncen herkes istediğini okuyabilir mesela ileride kızım iki isim olunca ikisini de kullanmak isteyebilir ve bir tanesini beğenmediğini kullanır beğenmediğini kullanmaz mı yani Kimse kimsenin karışmaz Bu düşünceyi böyle yaparsan ikinci isim düşünenlerin kafasını karıştırırsınız ya da ikinci isim koyanları onları da kafasını karıştırırsın sizi kırmak için ve üzmek için yazmıyorum bunları hani şu an ben 2 isim koymama rağmen yani boyunun üzüldüm yani böyle düşünmenize 1 kızım da iki isim koydum Şimdi 2 Kızıma da iki isim koyacağım hiç pişman değilim Yine olsa yine yaparım yine koyarım Çünkü sünnet sonuçta

Mehtapca06 bebeğin nasıl uslu akıllı mı yoksa huysuz mu bnde Umay Sare koymak istiyorum birazda isimlerin bebekleri etkilediğini düşünüyorum mesela Eymen ismini taşıyan hiçbir çocuğun uslu olduğunu görmedim İkra olan kızın hiç sustugunu görmedim hep ağlıyor

Elifengin Elisa Sare istiyordum ben de ama elisanin anlamı intrrnette yazdığı gibi değil çok araştırdık malsef sadece yahudi ve hristiyanların koyduğu bı isimmiş

momofprincess1221 hala çok kararsızım insanlar çok etkiliyor heleki hamilelikte hassasiyetini bile bile beni isim konusunda kirabiliyorlar

NigarC oğlum var Alihan. Kızım olursa Ümmühan koymak istiyorum

bilghrz 😂😂 babası ya karşı çıkamıyorum heves etmiş ama Duru’ya ikna etim 😂😂

Yaprak_erdu evet karakterde yansıyor ismim Havva melike melike mana sindan dolayi yönetici ve dik baslidir dediğim dedik ama Havva ismim den dolayi uysalligim da var faydası çok bence .

Oglum mert Osman kızım da Meryem lina olucak insallah

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ay-12 anlamı o değil zaten Aden ismi Allah’ın yasakladığı isimlerden birisi araştırın. Koymak isterseniz koyabilirsiniz ben sadece söyledim bizde koyacaktık da vazgeçtik

Brck0303 bencede isim çocuğa zuhur ediyor. Oglumun adi aybars hem kavgaci hem cesur durmak bilmiyor. Kızımın cok sinirli dört aylık uykusu emmesi güzel ama mesala oldu ki uyku saatini kaçırdık daha sakinlestirene ölüyorum ama yinede pişman olmam çünkü kararlı çocukları severim anne baba icin zor ama hayatta başarılı olur😂