Merhaba kızlar bende 22+4 haftalık ikiz oğluşlarıma hamileyim hiç beklemedik anda kendiliğinden oldu hepimize allah yardımcısı olsun 🙏🤗
Kbrdrmrhaftaya kontrolum var sorucam acaba bakıp banamı soylemıyor normal diye
    Slnbhs merhaba siz kaçıncı hafta ögrendinz çoğul gebelik olduğunu
    Yarın sabah sezeryanla ikiz bebeklerimin doğumu var. Cumartesi kontrolüm ve akabinde tansiyonum yüksek çıkınca 35+3 te doktorum minnoşlarımı almamız gerektiğine karar verdi . Tüm anne adaylarının dualarını bekliyorum 🙏 İnşallah sağ salim bir doğum gerçekleşir ve doğum hikayemle yine sizlerle buluşurum 😉 Şimdiden Allaha emanet olun görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla ☺️🙋🏻👼👼
      Twinssmomm Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Vakit bulabilirseniz doğum hikayenizi de okumak isteriz 😊
      Twinssmomm Allah ım sağ Salim sağlıklı kavuştursun sizleri inş 🤲🏻 Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
      15 gün sonra
      Damlalokum evet zar oluşmuştu 36 haftada dünyaya geldiler çok şükür kilolarıda iyiydi yani iki keseleri vardı tek kese içinde biraz riskli ama yinede sağlıkla dünyaya gelen bebekler var
        Ozlemgln bende doktorumu değiştirdim profesöre gidiyorum artık benimkilerin de arasında zar varmış çok şükür diğer doktor zarı kordon sanmış beni boşu boşuna korkutmuş
        16 gün sonra
        Damlalokum Hayır küvezde kalmadılar biri 2 kg 640 diğeri 2 kg 520 gramdı