Selcannnn Allah bağışlasın sana canım valla benim de korkularım var erken Doğum riskim var çift yumurta vanım benim. Seninkiler nasıl küveze girdiler mi?
    landarch81 maşallah inşallah hepimiz son ana kadar bekleriz. İkizler genelde erken doğuyor amaç inşallah küveze hiç girmeden alırız kucağımıza
      29+4 iki kız bebek bekliyorum heyecandan bitmiş durumdayım bende zaman sanki hiç geçmiyor onların hayaliyle avunuyorum şimdilik. Hayırlısıyla kucaklamak nasip olsun hepimize😊😊
        Slnbhs inşallah benim de tek arzum vaktinde sağlıkla gelmeleri 😊
        Kızlar bnada pzt günü 2 embryo transferi yapıldı . Sonuç haftaya . İnş bnde sizler gibi sağlıkla huzurla ıkızlerime kavusurum allahım o günleri tez vakitte göstersin ,hayırlı vefalı evlatlar nasip etsin inş🙏🏻🍀
          [bilinmeyen] benim tüp bebek tedavisiyle oldu. 12 gün kan testim bhcg 782 ydi. Doktorum ikiz olabilir yüksek çıkmış demişti. Sonra tek kese gördük 4. Haftada yüzde 10 ikiz olabilir belki demişti. 7. Hafta kalp atışları için gittiğimizde sürpriiz iki kese vardı. 😊
            [bilinmeyen] inşallah ben de o günlere sağ Salim’i gelirim çok korkarak yatarak geçiriyorum bütün hamileliği
            [bilinmeyen] inşallah hepimiz için 😊
            Kizlar ya bende 18 haftalik cift yumurta ikizlerime hamileyim kaçıncı haftada hissettiniz 2 gun once kalp atimi gibi hissettim okdar sadece
              BarBeyzazer ayyy inşallah bizde o kadar bekleriz benim rahim agzı 40 mm ölçüyorlar 42 mm de olabiliyor sürekli yatıyorum ama korkuyırum
                Yelz_91 inşallah herseyin hayırlısı tüp bebek çok zor bir süreç maddi manevi .benim 3. Denememde oldu çok şükür. Sizin ilk mi?
                  Candan ben 17. Haftada hissetmiştim hatta ilk zamanlar anlayamadım bağırsaktan mı geliyor acaba midemden mi diye. 😁