Slnbhs kaçıncı haftadasınız bende de korku var erken gelirler de küvezi kalırlar diye😓. SAğlıkla gelsinlerde
10 gün sonra
Bizde 32. Haftadayız. Dün kontrolüm vardı , rahim ağzım 17lere düşmüş doktorum her an doğum yapabilirsin dedi. Eğer beklerse oğluşlarım 5 aralıkta tekrar kontrolüm var o zamana kadar gelebilirsek zaten 5 aralıkta gün verecekmiş doktorum 😕
    c3rence ben de iki gün önce kaşıntıdan hastaneye gittim 30 haftalık olduk biz de ast alt değerlerim normal çıktı referans aralığında ama gebelik kolestazı dediler ursofalk ilaca başladık inşallah sıkıntı olmaz
      Slnbhs umarım sorunsuz bir şekilde ve zamanında yavrularımızı kucağımıza alırız kuzum 🙏🏻
      landarch81 mraba bisey sruccam biz 21 haftalgız 2 gündür kuyruk sokumum felaket ağryo sol ayagimla bastim mı resmen kivrliyorum sizde oldumu böyle bisey ?? 🤔
        Bnde 29 hftalık olucm kızlar sezeryanda ıkız olması bıseyı degıstırıyormu yani zor anlamda soruyorum 🤷‍♀️ Amelıyatan korkuyorum bu arada bnde 2 haftada bır gıdıyorum her gıttıgımde nst cekılıyor ayrıca cıger gelıstırıcıde oluuorum
        Minnak-123 hayır ben se olmadı hiç. Doktorunuza bir danışın bence üstüne basamayacak kadar acı veriyorsa
        Bende ikiz Bebek bekliyorum tek yumurta ikizi 10+2 haftalığız çok merak ediyorum ilerleyen aylarda neler olacağını inşallah vakitli gelirler en azından 37 haftalık olmalarını diliyorum ama bakalım sağlıklı olsunlar sağlıklar doğsunlar inşallah 🙏
        Ozlemgln maşallah kiloları ve haftaları çok iyi doğmuşlar benim de tek dileğim öyle olmaları bende tek yumurta ikizleri bekliyorum henüz 10+2yiz bakalım sağlıkla gelirler inşallah 🙏
        Ozlemgln tek yumurta ikizleriniz arasında bir zar oluşmuş muydu beni doktorum biraz korkuttu aralarında zar oluşması gerekiyor oluşmazsa riskli olabilir dedi kordon dolanma ihtimali olabiliyormuş 😔
          [bilinmeyen] bende altıncı haftamda öğrendim canm alttan bakıldı o şekilde gördük çünkü çok küçükler başka türlü görünmüyor ilkten birinin kalbi henüz aymıyordu ikinci gittiğimde ikisinin minik kalplerini de duydum çok büyük bir mucize Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
          Merhaba kızlar bende 22+4 haftalık ikiz oğluşlarıma hamileyim hiç beklemedik anda kendiliğinden oldu hepimize allah yardımcısı olsun 🙏🤗
          Kbrdrmrhaftaya kontrolum var sorucam acaba bakıp banamı soylemıyor normal diye
            Slnbhs merhaba siz kaçıncı hafta ögrendinz çoğul gebelik olduğunu
            Yarın sabah sezeryanla ikiz bebeklerimin doğumu var. Cumartesi kontrolüm ve akabinde tansiyonum yüksek çıkınca 35+3 te doktorum minnoşlarımı almamız gerektiğine karar verdi . Tüm anne adaylarının dualarını bekliyorum 🙏 İnşallah sağ salim bir doğum gerçekleşir ve doğum hikayemle yine sizlerle buluşurum 😉 Şimdiden Allaha emanet olun görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla ☺️🙋🏻👼👼
              Twinssmomm Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Vakit bulabilirseniz doğum hikayenizi de okumak isteriz 😊
              Twinssmomm Allah ım sağ Salim sağlıklı kavuştursun sizleri inş 🤲🏻 Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim