Songulll46____28 byzahtb bende diyordum bu uygulamanın hepsi doğuracak bi ben kalacağım heralde diye şükür yalnız değilmişim son 104 😎
dilek_balli Herkes sağlıkla kolaylık la kavussin bebeğine inşallah 🤲 benimde Son 78 yaziyor ama sanki dha erken gelecekmiş gibi hissediyorum 😇
ilkbebek_a_n Benim 38+2 deyim. Yarin dr kontrolum var bizimki hala donmemisti. Insallah yarin donmus der. Yoksa cati muaynesi ne zaman yapilir yada yapilir mi?
Z_m_K ilkbebek_a_n bebeğiniz dönmüş mü acaba ? Benim de dönmemişti 38+1 haftalığım pazartesi kontrolüm var dönmemişse sezeryan planlayacağız dedi. Hiç çatı muayenesi vs olmadım.
tuugba Yisenturk sizede herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna Şafak 17 benim 10 gün sonra tekrar kontrol edecek 🙏
Ebrunur1234 Haftama girdim bugün ama adet sancısı benzeri sancı dışında bir şey yok. Kızım içeride rahat sanırım 😅😅
SeymaYasar Ebrunur1234 bende devamlı adet sancısı gibi sancı yaşıyorum bazen gece uykumdan uyandığım bile oluyor normal bişey mi bu sancı dedikleri bu mu acaba 34+4teyiz
gulagaci Merve-kaya2020 kızlar ya benim de 38 +4 ağrı sancı bsey yoo ama bugün karnımın her tarafı taş gbi yürürken zorlanıyorum ilk defa bygun oldu geçmedi de niye olablr
Yisenturk Merve-kaya2020 benim belimde ağrılar başladı bir de sanki aşağıya doğru karnımın orada bir değişik ağrı hissediyorum sizinde öyle mi ?
Yisenturk Merve-kaya2020 peki nasıl bir ağrınız veya belirtiniz var ? Benim sırtıma ağrı vurdu karnım yanı alt keniklerime değişik bir baskı ağrı geliyor midem yanmaha başladı sizfe nasıl belirtiler var