Sumeyye_topal Yisenturk 50 günüm kaldı hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insaAllah ❤️🩹 isteyen herkezede rabbim nasip etsin 🥹
Thaaa Sumeyye_topal uygulamaya göre 54 gün ama sımdıden ağırlaştım hep yatsam anca hıc halim kalmadı😪
Damla-aa Yisenturk Hayır gelmedi dün adet sancısı şeklinde hafif sancım oldu ama hala gelen giden yok son 15 gün ☺️
SeymaYildizz 39+3 haftalığım 4 gün kaldı sancılar var bir haftadır hastaneye gidip geliyorum şu an yine hastanedeyim nst ye gireceğim ama açılmam hiç yok bekle bekle stres artıyor malesef
Cnsyss @“Yisenturk” 37+4 teyiz. Son 17 gün. Pazartesi çatı muayenesi olcam biraz gerginim ama artık foğsun da istiyorum şuan tık yok gibi bakalım pazartesiden sonra ne olcak
Meowmeow Cnsyss ben de 37+3 salı günü çatı muayenesi olacağım inşallah uygundur..Bir de bana haftaya kadar çocuğun başı doğum kanalında olsun dedi. Yani illa 38de olmak zorunda mı anlamadım. Bilemiyorum. Çatı muayenesini bekliyorum. Umarım sizin de istediğiniz gibi olur 🙏🏻🐣
Minigiminannesiyim_ Son 26 bakalım bugün kontrole gidecem inşallah bugün sezeryan günü belli olacak hayırlısıyla inşallah Allah’ım evlatlarımızı sağ saglim eli ayağı düzgün bir şekilde kucağımıza almayı görmeyi nasip etsin inşallah
Songulll46____28 byzahtb bende diyordum bu uygulamanın hepsi doğuracak bi ben kalacağım heralde diye şükür yalnız değilmişim son 104 😎
dilek_balli Herkes sağlıkla kolaylık la kavussin bebeğine inşallah 🤲 benimde Son 78 yaziyor ama sanki dha erken gelecekmiş gibi hissediyorum 😇
ilkbebek_a_n Benim 38+2 deyim. Yarin dr kontrolum var bizimki hala donmemisti. Insallah yarin donmus der. Yoksa cati muaynesi ne zaman yapilir yada yapilir mi?
Z_m_K ilkbebek_a_n bebeğiniz dönmüş mü acaba ? Benim de dönmemişti 38+1 haftalığım pazartesi kontrolüm var dönmemişse sezeryan planlayacağız dedi. Hiç çatı muayenesi vs olmadım.