ilkbebek_a_n Benim 38+2 deyim. Yarin dr kontrolum var bizimki hala donmemisti. Insallah yarin donmus der. Yoksa cati muaynesi ne zaman yapilir yada yapilir mi?
Z_m_K ilkbebek_a_n bebeğiniz dönmüş mü acaba ? Benim de dönmemişti 38+1 haftalığım pazartesi kontrolüm var dönmemişse sezeryan planlayacağız dedi. Hiç çatı muayenesi vs olmadım.
tuugba Yisenturk sizede herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna Şafak 17 benim 10 gün sonra tekrar kontrol edecek 🙏
Ebrunur1234 Haftama girdim bugün ama adet sancısı benzeri sancı dışında bir şey yok. Kızım içeride rahat sanırım 😅😅
SeymaYasar Ebrunur1234 bende devamlı adet sancısı gibi sancı yaşıyorum bazen gece uykumdan uyandığım bile oluyor normal bişey mi bu sancı dedikleri bu mu acaba 34+4teyiz
gulagaci Merve-kaya2020 kızlar ya benim de 38 +4 ağrı sancı bsey yoo ama bugün karnımın her tarafı taş gbi yürürken zorlanıyorum ilk defa bygun oldu geçmedi de niye olablr
Yisenturk Merve-kaya2020 benim belimde ağrılar başladı bir de sanki aşağıya doğru karnımın orada bir değişik ağrı hissediyorum sizinde öyle mi ?
Yisenturk Merve-kaya2020 peki nasıl bir ağrınız veya belirtiniz var ? Benim sırtıma ağrı vurdu karnım yanı alt keniklerime değişik bir baskı ağrı geliyor midem yanmaha başladı sizfe nasıl belirtiler var
Yisenturk Annesininportakali53 amin inşallah hayırlısıyla sağlıklı acısız gelsinler de Allah razı olsun 🧿🧿💞
Yisenturk bir_pasa_annesi ay hayırlı haberlerniz bekliyoruz mutşaka sağ salim yazın bize Allah bir avazda acısız kazasız belasız kabuşnayı nasip etsin 🧿❤️💞 maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun bebeğinizi
Esragoren Nnuurr son 5 gün var günümün dolmasına ama açılmam yok ne yapmalıyım sence sende nasıl açılma oldu
Prensinbenim Esragoren son 6 gün bendede en son 36 haftalıkken hastaneye gitmiştim şuan 39+1 gunluguz inşallah açılmam vardr
seyma9188 Yisenturk 69 gün kaldı diyo uygulama 😁 Dün doktor kontrolüm vardı nst ye aldı sancı görünmüyor güzel dedi.Sonraki kontrol 1 ay sonra 34 haftadan sonra sıklaşacak kontroller ve nst ler dedi 😅