Alevecrin Sumeyyemehmet_erdem benim kızım tam 40 haftalıkken doğdu bu da erkek bakalım ne zaman doğacak erkekler 9 ay 10 gün diyorlar ama nasip bakalım bekleyip göreceğiz henüz açılmam falan yok ama dönmüş kanala yerleşmiş 🌼🌼🙏
Rnd_9996 hulyaca evet aynen öyle biran önce kavuşmayı nasip etsin Allah sağlıkla sıhhatle hepimize 🥰😍🤲🏻
991854 Pazartesi günü sezeryan olucam nasip olursa doğum korkum oldugu için anneler dua edin ne olur hayırlısıyla sağ salim oğlumu kucagıma alayım psikolojikmen çöküşlerdeyim rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😢
Fatosbkmz 991854 benim de uygulamaya göre 21 günüm vardı dün doktora gittim bebek baya aşağıdaymış.Kilosu da yerinde 37+3 e gün verdi.Yani cuma doğruluyorum 🥹
BeguMira Yisenturk 20 gün kaldı . Sezaryen olucam Allah korusun bi problem olmaz inşAllah 🙏 Tüm annişlerime hayırlı güzel doğumlar nasip olsunn . Hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım ❤️🫶
Duyguturkoglu Yisenturk benim açılmam olmadığı için bugün gün verdi doktorum 22.11.2022 doğum tarihimiz olacak inşallah son 18 gün 💖
Senary simgekaya kati sıkıcagin icine atip taze sıkıp ictim haftada bir kere ama yoksa havuc suyu alip icebilirsin marketlerde oliyor
simgekaya Senary bende plesanta yaşlanması var benden besin gidiyormuş ama plesanta bebege taşımadığı için ne yesem fayda etmiyor 😥
dunyam-01 Yisenturk 11 gün var ama gelmeye niyeti yok gibi bizimkinin son kontrolüm 9 unda olcak ve doktorum ondan sonra gelir dedi ama bana hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor içimde duracakmış gibi hep :) doğsun bir an önce de kavuşalım istiyorum