Alevecrin Sumeyyemehmet_erdem benim kızım tam 40 haftalıkken doğdu bu da erkek bakalım ne zaman doğacak erkekler 9 ay 10 gün diyorlar ama nasip bakalım bekleyip göreceğiz henüz açılmam falan yok ama dönmüş kanala yerleşmiş 🌼🌼🙏
Rnd_9996 hulyaca evet aynen öyle biran önce kavuşmayı nasip etsin Allah sağlıkla sıhhatle hepimize 🥰😍🤲🏻
991854 Pazartesi günü sezeryan olucam nasip olursa doğum korkum oldugu için anneler dua edin ne olur hayırlısıyla sağ salim oğlumu kucagıma alayım psikolojikmen çöküşlerdeyim rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😢
Fatosbkmz 991854 benim de uygulamaya göre 21 günüm vardı dün doktora gittim bebek baya aşağıdaymış.Kilosu da yerinde 37+3 e gün verdi.Yani cuma doğruluyorum 🥹
BeguMira Yisenturk 20 gün kaldı . Sezaryen olucam Allah korusun bi problem olmaz inşAllah 🙏 Tüm annişlerime hayırlı güzel doğumlar nasip olsunn . Hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım ❤️🫶
Duyguturkoglu Yisenturk benim açılmam olmadığı için bugün gün verdi doktorum 22.11.2022 doğum tarihimiz olacak inşallah son 18 gün 💖