clover444 Yisenturk son 80 gün kaldı ve hamileligim bayılmalarla geçiyor çok kötü oluyorum ya ne yapıcam bilmiyorum
Semraaaaa1 Uygulamaya göre son 23 gün Defne hanımı bekliyoruz sabırsızlıkla 🥰 Doktorum hep erken doğumdan korktu ama bu zamana kadar sabrettik artık korkmuyoruz ne zaman isterse gelsin hanımefendi 👼🏻💕
Ceylanorgun33 Benimde son 12 sancılar kasılmalar var ama bebek kanala girmemiş Çarşamba tekrar çatı muayenesi olacm bekliyoruz normal doğum olsun diye hayırlısı artık çok zor geciyor
Damlaya Nurguler benim eşim yok görevde o yüzden bi yönden istemiyorum ama beden zorluğu açısından istiyorum 🤣🤣
Durucums hulyaca benimde 19 gün salı günü randevum var çok merak ediyorum çok agirlastim benim de ilk normal doğum buda öyle olur inşallah
hulyaca Durucums yaa aynıyız. inşallah ikimizin de öyle olur 🤲🏻 🥰🥰 sağlıcakla gelsin minikler 😍😍 yarın randevu da ne diyecek doktor onu merak ediyorum ben de ☺️
gulagaci Merve-kaya2020 kızlar ya benim de 38 +4 ağrı sancı bsey yoo ama bugün karnımın her tarafı taş gbi yürürken zorlanıyorum ilk defa bygun oldu geçmedi de niye olablr
Annelikyukleniyor Ezgitas benim de tam 12 gün var. Ama kontrolde açıklığım yoktu. Bakalım ne zaman gelecek 😅
melegimmm_ sadifealekova12 bişey sormak istiyorum nst de gözüküyo mu ilk gebeliğim de bilmiyorum ilk defa duydum merak ettim:-)
Irmyldm9 melegimmm_ Nst bebeğin kalp atışını ve sizin sancınızı ölçer. Açıklık ise vajinal muayene ile doktor veya ebe tarafından söylenir. Umarım yardımcı olur☺️