Rnd_9996 hulyaca sizinle aynıymışızz benim de 21 görünüyor merakla bekleyenlerdenim hadi doğsun artık die 🤭
Ozbyt Yisenturk ay doğumu yaklaşan annelerim sağlıklaa kucağınıza alın inşallah darısı bizim başımıza olsunn bizim şafak çook 🥹
Likayolcusu Nnuurr benim doğumun son saatlerine kadar yok denicek kadar azdı son 1 saate 8 santim birden açılmıştı
Gamzekrk Yisenturk son 5 gün nst de kasılma yok açıklık 1 cm inşallah hepimize kolay doğumlar sağlıklı kavuşmalar olur
Z_m_K ilkbebek_a_n bebeğiniz dönmüş mü acaba ? Benim de dönmemişti 38+1 haftalığım pazartesi kontrolüm var dönmemişse sezeryan planlayacağız dedi. Hiç çatı muayenesi vs olmadım.
Nazlican46 Sumeyyemehmet_erdem aaa çok tuhaf yaa neden peki yani bende kisayim 1.53 um ama yapabiliriz bence
Sumeyyemehmet_erdem Nazlican46 bilmiyorum bende hiç duymadığım için kabul etmedim beklemek istiyorum dedim
iremburak0711 Normal şartlarda 9 gün kaldı. Hiç açılmam yok sancım çok ama açılmadan dolayı biraz daha uzun sürebilir 😔
Bsrabbk aynureray anlamadım canım ben çatı muaynesi oldum 37. Haftamda doktor açılma vs. Var demedi nts sonucumda sancım var olarak çıkıyor