simgekaya Yisenturk uygulamaya göre 34gun var ama bebeğin kilosu artmıyor 2100grda kaldı doğum kanalınada girmis her an doğabilir dedi doktor
Senary simgekaya havuc suyu icinde cok kilo aliyor canim bilgin olsun benim 1.900 du 2.200 yapti havuc suyu ictigim hafta bi haftada baya kilosu artiyor
Meliketaka12 Yisenturk Uygulamaya göre 22 gün kaldı bel kasık ağrılarım çok bakalım ne zaman gelecek🤲🏻
can25 Yisenturk 30 gün kaldı normal dogum uygun iki hafta sonra tekrar muane olcam 37 haftada fekrar gel dedi.
minikmelek1311 Yisenturk 24 gün kaldı pazartesi kontrole ve çatı muayenesi gideceğim. Doğum yaklaştıkça korku heyecan var.
Damlaya 38+4 üz ama Uygulamaya göre 10 gün kaldı diyor bugün belim ve belden alt yarım çok ağrıyor rahmim de baskı ve ağrı var Nisan gelmedi suyum gelmedi benim gibi olan var mı?
immos Son 22 uygulamaya göre, ilk bebeğim 40+5 de doğmuştu bakalım bu ne zaman gelecek henüz bir belirtim yok.
Senary simgekaya kati sıkıcagin icine atip taze sıkıp ictim haftada bir kere ama yoksa havuc suyu alip icebilirsin marketlerde oliyor
Nazlican46 Sumeyyemehmet_erdem boy mu? Ay ilk defa duyuyorum hangi anlamda olmaz dedi kısa misiniz uzunmu yani anlamadim
Alevecrin Yisenturk 39+2 ama doktorum net birşey soylemedı yani 40 haftalıkken doğarsa son 5 gün 🥰 hepinize kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum 🙏🌼❤️
Nazlican46 Sumeyyemehmet_erdem aaa çok tuhaf yaa neden peki yani bende kisayim 1.53 um ama yapabiliriz bence