ipeknur2709_ Yisenturk son 11 günüm kaldı içimde durmak istemiyor artık tekmeler can yakmaya başladı hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🥰
Bsrabbk aynureray anlamadım canım ben çatı muaynesi oldum 37. Haftamda doktor açılma vs. Var demedi nts sonucumda sancım var olarak çıkıyor
nuurrceren Yisenturk uygulamaya göre benim de 13 günüm kalmış 🥹🥹 şuâna kadar hiç çatı muayenesi olmadım ama 😌
simgekaya Yisenturk uygulamaya göre 34gun var ama bebeğin kilosu artmıyor 2100grda kaldı doğum kanalınada girmis her an doğabilir dedi doktor
Senary simgekaya havuc suyu icinde cok kilo aliyor canim bilgin olsun benim 1.900 du 2.200 yapti havuc suyu ictigim hafta bi haftada baya kilosu artiyor
Meliketaka12 Yisenturk Uygulamaya göre 22 gün kaldı bel kasık ağrılarım çok bakalım ne zaman gelecek🤲🏻
can25 Yisenturk 30 gün kaldı normal dogum uygun iki hafta sonra tekrar muane olcam 37 haftada fekrar gel dedi.
minikmelek1311 Yisenturk 24 gün kaldı pazartesi kontrole ve çatı muayenesi gideceğim. Doğum yaklaştıkça korku heyecan var.
Damlaya 38+4 üz ama Uygulamaya göre 10 gün kaldı diyor bugün belim ve belden alt yarım çok ağrıyor rahmim de baskı ve ağrı var Nisan gelmedi suyum gelmedi benim gibi olan var mı?